Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Kemkens koopt 90 procent aandelen zonnepaneleninstallateur P. Jansen Installatietechniek

Kemkens koopt 90 procent aandelen zonnepaneleninstallateur P. Jansen Installatietechniek

Essent-onderdeel Kemkens koopt 90 procent van de aandelen van zonnepaneleninstallateur P. Jansen Installatietechniek. De 2 bedrijven hebben hun handtekening gezet onder een strategische samenwerking.

Henri Elsen, directeur Kemkens: ‘Door de samenwerking met P. Jansen Installatietechniek verkrijgt Kemkens een goede technische, optimale dichtheid in de regio West-Brabant. Met dit soort strategische partnerschappen, onder andere middels deze overname, maken we ons nog meer klaar voor de energietransitie die een enorm grote impact gaat hebben op iedereen in Nederland.’

Kemkens maakt onderdeel uit van het landelijk samenwerkingsverband met Essent omtrent energiediensten, waartoe ook Volta Solar en sinds kort ook de Energie Wonen Groep behoren.

P. Jansen Installatietechniek, gevestigd in Bergen op Zoom, kent een jaarlijkse omzet van 9 miljoen euro. Voor de ruim 65 medewerkers van totaalinstallateur P. Jansen verandert er verder niets. Kemkens en P. Jansen behouden ieder hun zelfstandigheid in dienstverlening. P. Jansen zal zelfstandig blijven opereren in het huidige werkgebied.

Beide bedrijven leveren, plaatsen en onderhouden centraleverwarmingsinstallaties, verrichten loodgieters- en elektrotechnische-installatiewerkzaamheden en verkopen en plaatsen zonnepanelen en warmtepompen. In deze werkzaamheden en het werkgebied verandert met de ondertekening niets.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
SMA Benelux zoekt:

Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)

SMA Benelux zoekt een Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)
Fulltime • Mechelen
Zonneplan zoekt:

1ᵉ Elektromonteur

Zonneplan zoekt een 1ᵉ Elektromonteur
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!