Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DNV GL ondersteunt WDP bij installatie van 40.000 zonnepanelen
foto: WDP

DNV GL ondersteunt WDP bij installatie van 40.000 zonnepanelen

DNV GL meldt vastgoedbedrijf Warehouses De Pauw (WDP) in Nederland te helpen om zijn logistieke vastgoed van zonnepanelen te voorzien, te weten 40.000 zonnepanelen verdeeld over 14 pv-systemen.

Het project moet leiden tot pv-systemen die samen goed zijn voor de jaarlijkse productie van circa 10 megawattuur zonnestroom. De installatie van het eerste zonnepanelensysteem van 630 kilowattpiek vond al in 2018 plaats en afgelopen november zijn de circa 3.000 zonnepanelen in gebruik genomen.

DNV GL biedt technische ondersteuning tijdens de onderzoeks-, constructie- en installatiefase van de zonne-energiesystemen. Er worden haalbaarheidsstudies gedaan voor de systemen in de verschillende magazijnen en selectie van de zonnepaneeltechnologie. Tijdens de bouw en oplevering biedt het bedrijf kwaliteitsborging en ondersteuning bij de commerciële contracten met betrekking tot de duurzaam opgewekte elektriciteit zodat die WDP en zijn klanten voordelen biedt. WDP gaat ook gebruikmaken van DNV GL’s expertise op het gebied van monitoring van zonneparken, met name op het gebied van assetcontrol, assetmanagement en productieoptimalisatie.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
SegenSolar zoekt:

Technical Support (m/v) met focus op de Benelux

SegenSolar zoekt een Technical Support (m/v) met focus op de Benelux
Fulltime • Nederland
Enphase zoekt:

Field Applications Engineer

Enphase is looking for a Field Applications Engineer.
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!