Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DNV GL ondersteunt WDP bij installatie van 40.000 zonnepanelen
foto: WDP

DNV GL ondersteunt WDP bij installatie van 40.000 zonnepanelen

DNV GL meldt vastgoedbedrijf Warehouses De Pauw (WDP) in Nederland te helpen om zijn logistieke vastgoed van zonnepanelen te voorzien, te weten 40.000 zonnepanelen verdeeld over 14 pv-systemen.

Het project moet leiden tot pv-systemen die samen goed zijn voor de jaarlijkse productie van circa 10 megawattuur zonnestroom. De installatie van het eerste zonnepanelensysteem van 630 kilowattpiek vond al in 2018 plaats en afgelopen november zijn de circa 3.000 zonnepanelen in gebruik genomen.

DNV GL biedt technische ondersteuning tijdens de onderzoeks-, constructie- en installatiefase van de zonne-energiesystemen. Er worden haalbaarheidsstudies gedaan voor de systemen in de verschillende magazijnen en selectie van de zonnepaneeltechnologie. Tijdens de bouw en oplevering biedt het bedrijf kwaliteitsborging en ondersteuning bij de commerciële contracten met betrekking tot de duurzaam opgewekte elektriciteit zodat die WDP en zijn klanten voordelen biedt. WDP gaat ook gebruikmaken van DNV GL’s expertise op het gebied van monitoring van zonneparken, met name op het gebied van assetcontrol, assetmanagement en productieoptimalisatie.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Customer Support medewerker

Libra Energy zoekt een Customer Support medewerker.
Uitgeest • Fulltime
Libra Energy zoekt:

Stagiair Clean Projects

Libra Energy biedt een Uitdagende stage bij snelgroeiende organisatie in duurzame energie
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!