Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Projecten in beeld (1) | Zonnepanelen voor gemeente Nijmegen, IMS, Kuijf en Diepenmaat

Projecten in beeld (1) | Zonnepanelen voor gemeente Nijmegen, IMS, Kuijf en Diepenmaat

In de rubriek ‘Projecten in beeld’ publiceert Solar Magazine wekelijks een – niet uitputtend – overzicht van opgeleverde zonne-energieprojecten met een omvang van 500 tot 1.000 zonnepanelen*.

Het in Utrecht gevestigde Kuijf nam al in 2015 200 zonnepanelen in gebruik (zie foto boven). Pure Energie gaat die installatie nu uitbreiden met 616 zonnepanelen. In totaal zullen de 816 zonnepanelen samen 209.700 kilowattuur zonnestroom gaan opwekken per jaar.

Machinefabriek Diepenmaat Neede investeerde afgelopen jaar in led-verlichting en zonnepanelen. Per 1 januari wordt een derde van het stroomverbruik verzorgd door de 625 zonnepanelen die zijn geïnstalleerd op het dak.

In opdracht van de gemeente Nijmegen is PLM Energy op het DSB-gebouw gestart met het plaatsen van 840 zonnepanelen.

Pure Energie heeft bij Integrated Mechanization Solutions (IMS) 600 zonnepanelen bij beide panden van het bedrijf in Almelo op het dak gelegd. Met de overstap bespaart IMS tot 50 procent van de energieconsumptie per jaar!

* In verband met de steeds groeiende projectomvang worden per 1 januari 2019 enkel nog projecten met een omvang vanaf 1.000 zonnepanelen als individueel nieuwsbericht gepubliceerd.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Ervaren installateurs

SolarNRG zoekt ervaren installateurs.
Fulltime • Poeldijk
Zonneplan zoekt:

Accountmanager Binnendienst

Zonneplan zoekt een Accountmanager Binnendienst
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!