Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Esdec introduceert Clickfit EVO Spanthaak op InterSolution 2019
foto: Esdec

Esdec introduceert Clickfit EVO Spanthaak op InterSolution 2019

Montagesysteemfabrikant Esdec introduceert deze maand op de vakbeurs InterSolution 2019 de Clickfit EVO Spanthaak. Het is een uitbreiding van de bekende ClickFit EVO dakhaak.

De ClickFit EVO Spanthaak gebruikt een haak, met bredere bovenplaat, die op een spantbalk of tegenlat kan worden geschroefd. De nieuwste ClickFit EVO-toevoeging is volgens het bedrijf zowel installatievriendelijk als multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Vooral in Duitsland, Frankrijk en België is de vraag voor een product met multifunctionele uitlijning groot, vandaar de introductie op de InterSolution in het Vlaamse Gent.

De ClickFit EVO Spanthaak is volgens Esdec multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Daar waar de originele dakhaak niet kan worden aangebracht,  biedt het nieuwe product met bredere bovenplaat en verschillende schroefopties de uitkomst. ‘Net als de universele ClickFit EVO dakhaak, is de ClickFit EVO Spanthaak vervaardigd uit het Magnelis-staal, wat bekendstaat om zijn uitstekende corrosieweerstand en zelfherstellende eigenschappen’, aldus het bedrijf.

De ClickFit EVO Spanthaak is verkrijgbaar per stuk, in dozen van 12 stuks en per pallet van 864 stuks (red. 72 dozen).

Gratis toegangskaarten voor de vakbeurs InterSolution op 23 en 24 januari 2019 in Flanders Expo te Gent kunnen hier besteld worden met de code ‘INTS116662’

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

Technical Service Engineer – Tier 2

SolarEdge zoekt een Technical Service Engineer – Tier 2
Fulltime • Vianen
Solarcentury zoekt:

Junior Planoloog Zonneprojecten

Solarcentury zoekt een Junior Planoloog Zonneprojecten.
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!