Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Alfen gaat drijvend zonnepark Lacustris aansluiten op glastuinbouwnetwerk ECW
foto: Better Energy

Alfen gaat drijvend zonnepark Lacustris aansluiten op glastuinbouwnetwerk ECW

Alfen is geselecteerd om de netaansluiting te realiseren voor een 2,6 megawattpiek drijvend zonnepark in het ECW-glastuinbouwnetwerk.

Het Lacustris-project – uitgevoerd door en eigendom van Better Energy Nederland en Entras –heeft Alfen gecontracteerd voor het ontwerpen, leveren, bouwen en de inbedrijfstelling van de netaansluiting die de zonnepanelen verbindt met het lokale ECW-net.

Energie Combinatie Wieringermeer (ECW) is een energiebedrijf en particulier netbeheerder van de Agriport A7 in de provincie Noord-Holland, met de doelstelling optimaal bij te dragen aan een zo duurzaam mogelijke energievoorziening in het gebied. Met het project versterkt Alfen zijn relatie met ECW, een product van meer dan 10 jaar ondersteuning van slimme netoplossingen.

Serge Kaaijeveld, salesmanager bij Alfen: ‘We zijn er trots op dat we ECW kunnen blijven ondersteunen in hun voortgaande verduurzamingsreis. Het is geweldig om te zien dat de elektriciteitsoplossingen die wij leveren de creatie van dergelijke innovatieve drijvende zonneparken mogelijk maken. Het is een goed voorbeeld van hoe adaptief ons bedrijf is en we kijken ernaar uit om dit project voor ECW te voltooien, waarmee onze relatie nog nauwer wordt.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
EigenEnergie.net zoekt:

Operationeel Uitvoerder

EigenEnergie.net zoekt een Operationeel Uitvoerder
Fulltime • Geldrop
Schone Energie zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

Schone Energie zoekt een Commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!