Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Alfen gaat drijvend zonnepark Lacustris aansluiten op glastuinbouwnetwerk ECW
foto: Better Energy

Alfen gaat drijvend zonnepark Lacustris aansluiten op glastuinbouwnetwerk ECW

Alfen is geselecteerd om de netaansluiting te realiseren voor een 2,6 megawattpiek drijvend zonnepark in het ECW-glastuinbouwnetwerk.

Het Lacustris-project – uitgevoerd door en eigendom van Better Energy Nederland en Entras –heeft Alfen gecontracteerd voor het ontwerpen, leveren, bouwen en de inbedrijfstelling van de netaansluiting die de zonnepanelen verbindt met het lokale ECW-net.

Energie Combinatie Wieringermeer (ECW) is een energiebedrijf en particulier netbeheerder van de Agriport A7 in de provincie Noord-Holland, met de doelstelling optimaal bij te dragen aan een zo duurzaam mogelijke energievoorziening in het gebied. Met het project versterkt Alfen zijn relatie met ECW, een product van meer dan 10 jaar ondersteuning van slimme netoplossingen.

Serge Kaaijeveld, salesmanager bij Alfen: ‘We zijn er trots op dat we ECW kunnen blijven ondersteunen in hun voortgaande verduurzamingsreis. Het is geweldig om te zien dat de elektriciteitsoplossingen die wij leveren de creatie van dergelijke innovatieve drijvende zonneparken mogelijk maken. Het is een goed voorbeeld van hoe adaptief ons bedrijf is en we kijken ernaar uit om dit project voor ECW te voltooien, waarmee onze relatie nog nauwer wordt.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
NPG zoekt:

Projectontwikkelaar zon & wind

NPG zoekt een projectontwikkelaar duurzame energie
Fulltime • Riemst (B)
SegenSolar zoekt:

Technical Support (m/v) met focus op de Benelux

SegenSolar zoekt een Technical Support (m/v) met focus op de Benelux
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!