Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ypenburg viert plaatsing 1.900 zonnepanelen in Den Haag
(foto: Amvest)

Ypenburg viert plaatsing 1.900 zonnepanelen in Den Haag

Bewoners van Ypenburg in Den Haag hebben gevierd dat op 240 huurwoningen in hun wijk ruim 1.900 zonnepanelen worden gelegd. Tijdens een buurtfeest werden buurtbewoners geënthousiasmeerd om energie te besparen.

Het zonneproject in Ypenburg is onderdeel van een grotere verduurzamingsslag van Amvest. Om de verduurzaming van haar huurwoningen in een hogere versnelling te brengen, plaatst Amvest zonnepanelen op ruim 2.600 eengezinswoningen in Nederland. ‘Wij vragen geen huurverhoging in ruil voor de plaatsing van zonnepanelen. Daarom werken huurders graag mee en kunnen wij meer vaart maken met dit project. De sleutel tot succes? Samenwerken met huurders’, aldus Wim Wensing, Chief Investment Officer bij Amvest.

Amvest koos Sungevity, aanbieder van zonnepanelen, als partner, mede vanwege hun aandacht voor een klantgerichte benadering.

Naast een kopje koffie met een “zonnetompouce”, konden buurtbewoners ook met een hoogwerker omhoog, naar de zonnepanelen, waar ze uitleg kregen hoe de panelen werken en wat een gemiddeld systeem oplevert. Kinderen maakten op een speelse manier kennis met deze duurzame vorm van energie. Ze konden hun eigen huisje bouwen met mini-zonnepanelen en propellers laten draaien met zonne-energie.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Servicemonteur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Servicemonteur
Fulltime • Alblasserdam
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

NovaVolt zoekt zonnepanelenmonteur
Fulltime • Oost-Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!