Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ypenburg viert plaatsing 1.900 zonnepanelen in Den Haag
(foto: Amvest)

Ypenburg viert plaatsing 1.900 zonnepanelen in Den Haag

Bewoners van Ypenburg in Den Haag hebben gevierd dat op 240 huurwoningen in hun wijk ruim 1.900 zonnepanelen worden gelegd. Tijdens een buurtfeest werden buurtbewoners geënthousiasmeerd om energie te besparen.

Het zonneproject in Ypenburg is onderdeel van een grotere verduurzamingsslag van Amvest. Om de verduurzaming van haar huurwoningen in een hogere versnelling te brengen, plaatst Amvest zonnepanelen op ruim 2.600 eengezinswoningen in Nederland. ‘Wij vragen geen huurverhoging in ruil voor de plaatsing van zonnepanelen. Daarom werken huurders graag mee en kunnen wij meer vaart maken met dit project. De sleutel tot succes? Samenwerken met huurders’, aldus Wim Wensing, Chief Investment Officer bij Amvest.

Amvest koos Sungevity, aanbieder van zonnepanelen, als partner, mede vanwege hun aandacht voor een klantgerichte benadering.

Naast een kopje koffie met een “zonnetompouce”, konden buurtbewoners ook met een hoogwerker omhoog, naar de zonnepanelen, waar ze uitleg kregen hoe de panelen werken en wat een gemiddeld systeem oplevert. Kinderen maakten op een speelse manier kennis met deze duurzame vorm van energie. Ze konden hun eigen huisje bouwen met mini-zonnepanelen en propellers laten draaien met zonne-energie.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Sunbeam zoekt:

Project engineer

Sunbeam zoekt een project engineer
Fulltime • Zeist
Zonmaat zoekt:

Vestigingsmanager Vianen

Zonmaat zoekt een vestigingsmanager Vianen.
Fulltime • Vianen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!