Solar Magazine - IZEN en Berrentec naast KTI-WTI winnaars groepsaankoop provincie Antwerpen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IZEN en Berrentec naast KTI-WTI winnaars groepsaankoop provincie Antwerpen

IZEN en Berrentec naast KTI-WTI winnaars groepsaankoop provincie Antwerpen


Vanochtend wist de redactie van Solar Magazine al te melden dat KTI-WTI (Zandhoven) een van de winnaars van de groepsaankoop van de provincie Antwerpen is. Inmiddels is bekend dat ook Berrentec (Beringen) en IZEN (Lille) tot de winnaars behoren. De provincie Antwerpen heeft verklaard dat om alle deelnemers tijdig te kunnen bedienen en om een kwalitatieve installatie te kunnen garanderen, een model uitgewerkt is waar meerdere leveranciers die taak op zich nemen.

De veiling verliep volgens de provincie op het scherpst van de snede. De gekwalificeerde leveranciers brachten in verschillende veilrondes hun beste bod uit. Daarvan zijn de drie genoemde leveranciers als winnaar uit de bus gekomen. Zij bedienen de komende maanden elk een regio in de provincie en zijn gehouden aan dezelfde kwaliteit en prijzen. Die prijzen liggen gemiddeld ongeveer achttien procent onder indicatieprijzen die de deelnemers te zien kregen bij inschrijving. Bij grotere pakketten is de korting iets groter dan bij kleinere pakketten.

Ruud Frijstein (iChoosr) over het verloop: 'We zijn erg blij dat we het grote aantal deelnemers van deze groepsaankoop een scherp aanbod kunnen sturen voor een kwalitatief goed zonnepanelensysteem. De afgelopen dagen hebben we het aanbod nagerekend om te vermijden dat de leverancier een onbedoelde vergissing maakt. Het is voor alle partijen het interessantst om met een gezond aanbod naar de deelnemers toe te stappen.'

De tienduizend deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven voor de groepsaankoop ontvangen begin september een persoonlijk voorstel. Dat voorstel bevat alle productspecificaties van het aangeboden zonnepanelensysteem en de bijbehorende informatie over onder andere de garanties en allrisk verzekering, en licht de bijkomende garanties en voorwaarden uitgebreid toe. Deelnemers hebben tot en met 8 oktober de tijd om het persoonlijk voorstel al dan niet te accepteren.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
De Zoncorporatie zoekt:

Uitvoerder Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033 MS
OUXO Energy B.V. zoekt:

Zonnepanelen monteur

Fulltime (40 uur) - Handelsweg 14, 9482 WE Tynaarlo
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!