Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
AFM-vergunning voor ZonnepanelenDelen

AFM-vergunning voor ZonnepanelenDelen

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft crowdfundingsplatform ZonnepanelenDelen een vergunning verstrekt. Hiermee is de werkwijze van het financieringsplatform voor zonne-energie goedgekeurd door de AFM.

Voor het verrichten van veel financiële diensten, zoals adviseren over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen of bemiddelen in vermogensopbouwproducten, heeft men een vergunning van de AFM nodig. ZonnepanelenDelen beschikt hier nu over en bovendien is er daarmee ook goedkeuring van De Nederlandsche Bank.

ZonnepanelenDelen heeft altijd in nauw contact gestaan met de AFM en is nu opgenomen in de registers van de AFM voor het verlenen van beleggingsdiensten. Het bedrijf is hiermee MIFID II compliant.

De vergunning ziet toe op het ontvangen en doorgeven van orders, en plaatsen van effecten waardoor gebouweigenaren en projectontwikkelaars eenvoudig externe financiering kunnen verkrijgen via het platform van ZonnepanelenDelen. Hiermee is ZonnepanelenDelen naar eigen zeggen definitief een volwaardig alternatief voor financiering of een professionele aanvulling in de financieringsmix voor zonne-energieprojecten met een SDE+-beschikking.

Het crowdfundingsplatform richtte afgelopen mei al een zonfonds op waaraan de Rabobank maximaal 15 miljoen euro verstrekt. Het fonds moet de realisatie van SDE+-projecten verhogen.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
ProfiNRG zoekt:

Onderhouds-/Service monteur PV-systemen (zonnepaneel installaties)

ProfiNRG zoekt een Onderhouds-/Service monteur PV-systemen (zonnepaneel installaties)
Fulltime • Utrecht
Zon & Zo zoekt:

Servicemonteur Zonnepanelen Installaties

Zon & Zo zoekt een Servicemonteur Zonnepanelen Installaties.
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!