Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rabobank financiert 15 miljoen euro zonnepanelen via ZonnepanelenDelen

Rabobank financiert 15 miljoen euro zonnepanelen via ZonnepanelenDelen

Crowdfundingsplatform ZonnepanelenDelen heeft een zonfonds opgericht waaraan de Rabobank maximaal 15 miljoen euro verstrekt. Het fonds moet de realisatie van SDE+-projecten verhogen.

ZonnepanelenDelen biedt met dit fonds 1 loket voor de totale financieringsaanvraag. Ondernemers beschikken hierdoor sneller over de benodigde financiering. Het aanbod is speciaal gericht op zonne-energieprojecten met SDE+-subsidie van 250 kilowattpiek tot 1 megawattpiek.

Rabobank verstrekt een langlopende financiering van maximaal 15 miljoen euro aan het zonfonds, zodat organisaties eenvoudig financiering kunnen aantrekken voor zonnepanelen op het eigen dak. Deze financiële slagkracht gaat ZonnepanelenDelen combineren met haar online crowdfundingsplatform. Dankzij de efficiënte werkwijze van ZonnepanelenDelen is het mogelijk om al vanaf 200.000 euro een projectfinanciering te verstrekken.

Organisaties ontvangen binnen 24 uur na de aanvraag een financieringsvoorstel. Met de projectfinanciering krijgt men toegang tot Horizon, de software van ZonnepanelenDelen, waarmee een project eenvoudig wordt gemonitord en beheerd. De projecteigenaar, de installateur en de financier hebben allemaal toegang tot de software en zorgen samen dat de zonnepanelen optimaal worden ingezet.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Rooftop Energy zoekt:

Accountmanager

Rooftop Energy zoekt een accountmanager
Fulltime • Rotterdam
SolarNRG zoekt:

Ervaren installateurs

SolarNRG zoekt ervaren installateurs.
Fulltime • Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!