Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
1.944 zonnepanelen voor voetbalstadion NAC Breda

1.944 zonnepanelen voor voetbalstadion NAC Breda

Eredivisieclub NAC Breda krijgt zonnepanelen. In de komende periode worden 1.944 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van het Rat Verlegh Stadion.

De komst van de zonnepanelen had eigenlijk vorig jaar al plaats moeten vinden na de aankondiging van de gemeente Breda om 20 gebouwen te verduurzamen. De gemeente investeert in 69 panden in het totaal voor ruim 18,6 miljoen euro tot 2025 in energiebesparing en opwekking van duurzame energie.

Algemeen Directeur Justin Goetzee en Wethouder Paul de Beer deze week het dak van het Bredase stadion met beide een zonnepaneel in de hand, daarmee gaven zij het startsein voor installateur Van Dijnsen die nu begint met de aanleg. De zonnepanelen wekken meer energie op dan nodig voor het dagelijks gebruik van het stadion.

Vorig jaar werd de conventionele verlichting in het stadion reeds vervangen door statische led-verlichting, waarmee het energieverbruik daalde en de kwaliteit van de verlichting omhoog ging. De installatie van zonnepanelen is een volgende stap van de gemeente Breda, de eigenaar van het stadion, en NAC Breda om invulling te geven aan de duurzame ambities van Breda om een CO2-neutrale stad te worden.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Energiebedrijf Vrijopnaam zoekt:

Projectontwikkelaar Zon

32-40 uur - Rijen, Ericssonstraat 2 (Crown Business Center)
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Service Coördinator

<24 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!