Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Agreco bouwt grootste singleroofproject (9,5 megawattpiek) van Nederland
(foto: Agreco)

Agreco bouwt grootste singleroofproject (9,5 megawattpiek) van Nederland

Agreco meldt het grootste singleroof pv-project van Nederland te gaan bouwen. Het zonnepanelensysteem moet verrijzen in de Noordoostpolder bij Groenvries BV (De Groene Koel- en Vrieshuis).

Agreco heeft met zijn gelieerde bedrijf OneSolar in de SDE+ najaarsronde van het afgelopen kalenderjaar 60 beschikkingen weten binnen te halen. Het grootste project hiervan moet dus gebouwd worden bij De Groenvries BV in Rutten in de gemeente Noordoostpolder. Daar plaatste het bedrijf eerder al een systeem van 3,16 megawattpiek dat nu uitgebreid wordt en zo een pv-systeem van 9,5 megawattpiek gaat vormen.

Het dak van de locatie is ruim 80.000 vierkante groot. De aanvang van de uitbreiding start in juni en zal in augustus dit jaar operationeel zijn. Groenvries heeft gekozen voor dakverhuur middels het ontzorgingsconcept van Agreco om naast haar energieneutrale doelstellingen de ruimte voor haar groeidoelstellingen te behouden. De geïnstalleerde 9,5 megawattpiek zal jaarlijks ruim 8 megawatt opwekken, gelijk aan het energieverbruik van zo’n 2.300 huishoudens. Monitoring, verzekering en service zijn door Agreco volledig verzorgd, waarmee klanten worden ontzorgd.

‘This is power en met dit systeem realiseren we het grootste singleroofsysteem van Nederland. Tot nu toe’, laat Maurice Schoenmakers, directeur van Agreco en OneSolar, weten. ‘Er zitten alweer grotere projecten in onze pipeline.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
SegenSolar zoekt:

Accountmanager (m/v) int. met focus op de Benelux

SegenSolar zoekt een Accountmanager (m/v) int. met focus op de Benelux
Fulltime • Nederland
Anoniem zoekt:

Sales Manager Northern Europe - Benelux

Een PV-inverterfabrikant zoekt een Sales Manager Northern Europe - Benelux
Fulltime • Northern Europe - Benelux
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!