Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Izen en Agreco plaatsen 11.286 zonnepanelen bij De Groene Koel- en Vrieshuis
(foto: De Groene Koel- en Vrieshuis B.V.)

Izen en Agreco plaatsen 11.286 zonnepanelen bij De Groene Koel- en Vrieshuis

In opdracht van Agreco heeft het Nederlandse Izen Renewable Energy uit Wijchen een zonnestroomsysteem geplaatst van 11.286 zonnepanelen bij Koel- en vrieshuis De Groene Koel- en Vrieshuis B.V.

Het pv-systeem kent een vermogen van 3,16 megawattpiek Met dit systeem wordt jaarlijks 2.870.000 kilowattuur aan stroom opgewekt.

De Groene Koel- en Vrieshuis in Rutten (Noordoostpolder) in de provincie Flevoland is gespecialiseerd in gekoelde opslag van land- en tuinbouwproducten. Voor de verschillende producten kunnen verschillende bewerkingen uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld ontgronden, wassen en opzakken. Het bedrijf is bovendien SKAL gecertificeerd. Met het laten plaatsen van dit zonnestroom systeem zet het bedrijf een grote stap richting klimaatneutraal produceren.

Agreco treedt als opdrachtgever op in het zonnestroomproject. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling en beheer van zonnestroomsystemen op daken van derden. Izen houdt zich op zijn beurt sinds 1987 bezig met het ontwerpen, bouwen, onderhoud en service van pv-systemen.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Slim opgewekt! zoekt:

PV Engineer

Slim opgewekt! zoekt een PV engineer.
Fulltime • Arnhem
Duramotion zoekt:

Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Duramotion is op zoek naar een technisch commercieel medewerk(st)er binnendienst
Fulltime • Heerlen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!