logo
wvhj2023
(foto: De Groene Koel- en Vrieshuis B.V.)
(foto: De Groene Koel- en Vrieshuis B.V.)
14 september 2017

Izen en Agreco plaatsen 11.286 zonnepanelen bij De Groene Koel- en Vrieshuis

In opdracht van Agreco heeft het Nederlandse Izen Renewable Energy uit Wijchen een zonnestroomsysteem geplaatst van 11.286 zonnepanelen bij Koel- en vrieshuis De Groene Koel- en Vrieshuis B.V.

Het pv-systeem kent een vermogen van 3,16 megawattpiek Met dit systeem wordt jaarlijks 2.870.000 kilowattuur aan stroom opgewekt.

De Groene Koel- en Vrieshuis in Rutten (Noordoostpolder) in de provincie Flevoland is gespecialiseerd in gekoelde opslag van land- en tuinbouwproducten. Voor de verschillende producten kunnen verschillende bewerkingen uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld ontgronden, wassen en opzakken. Het bedrijf is bovendien SKAL gecertificeerd. Met het laten plaatsen van dit zonnestroom systeem zet het bedrijf een grote stap richting klimaatneutraal produceren.

Agreco treedt als opdrachtgever op in het zonnestroomproject. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling en beheer van zonnestroomsystemen op daken van derden. Izen houdt zich op zijn beurt sinds 1987 bezig met het ontwerpen, bouwen, onderhoud en service van pv-systemen.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten