Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
The Sun Factory en Mastervolt leveren twintig autonome woningen op in Fries vakantiepark

The Sun Factory en Mastervolt leveren twintig autonome woningen op in Fries vakantiepark

In het Nationaal Park “De Alde Feanen” te Earnewâld in Friesland zijn twintig autonome woningen zonder netaansluiting in gebruik genomen. De bewoners van de vakantiewoningen zullen hun eigen energie opwekken en opslaan, zonder enige tussenkomst van een energiemaatschappij. Voorheen werden deze huizen van stroom voorzien door middel van generatoren met als nadeel lawaai en CO2-uitstoot. Nu staat er een geheel ‘groene’ installatie met zonnepanelen en optioneel een windmolen. De opgewekte energie wordt opgeslagen in een lithium-ion-batterijen, geleverd en geïnstalleerd door Mastervolt en The Sun Factory.

De techniek van het 'Residential Storage Systeem' is afkomstig van Mastervolt. Het Amsterdamse bedrijf ontwikkelt en produceert al meer dan twintig jaar technologieën voor onafhankelijke stroomopwekking en stroomopslag. The Sun Factory realiseert op haar beurt projecten, zoals op het vakantiepark, waarbij zon, wind en opslag zijn gekoppeld aan besturing en monitoring op afstand.
Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Topadviseur zonnepanelen franchise

Zon Advies Nederland zoekt een topadviseur zonnepanelen franchise
Fulltime • Nederland
Zonneplan zoekt:

Teamgenoot (elektro) monteur duurzame energietechniek

Zonneplan zoekt: Teamgenoot (elektro) monteur duurzame energietechniek
Fulltime • Leiden – Tilburg – Amsterdam – Zwolle
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!