Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Crowdfundingscampagne Zonnepark Apeldoorn in volle gang
(foto: Zonnepark Apeldoorn)

Crowdfundingscampagne Zonnepark Apeldoorn in volle gang

Het doel van de crowdfundingscampagna van Zonnepark Apeldoorn (red. 11.088 zonnepanelen groot) is bereikt. Er is al circa 120.000 euro opgehaald. Het doel was 100.000 euro, maar het maximum is 250.000 euro.

De bouw van Zonnepark Apeldoorn is al volop aan de gang. De eerste palen staan in de grond en de transformatorhuizen zijn geplaatst.

Via de crowdfundingscampagne wordt geld voor de aanschaf van een deel van de zonnepanelen opgehaald: investeerders dragen dus daadwerkelijk bij aan de realisatie van het park. Erik Tissingh, vertegenwoordiger van initiatiefnemers Over Morgen en Encon, ziet het als volgt: ‘Het is niet voor iedereen mogelijk het eigen dak vol te leggen met zonnepanelen. Door middel van een investering in Zonnepark Apeldoorn is het toch mogelijk om bij te dragen aan de lokale opwek van zonne-energie, hierdoor een eigen CO2-footprint te verkleinen en zo de wereld voor onze kinderen mooi achter te laten. Zowel grote als kleine investeringen dragen hieraan bij.’

Meedoen met het zonnepark kan ook door de stroom af te nemen die het park gaat leveren. De energie die de 11.088 panelen gaan leveren is genoeg om circa 1.100 huishoudens van stroom te voorzien. Via energiecoöperatie deA kan de lokale stroom worden afgenomen. 

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Onderaannemers voor installatie zonnepanelen

Zon & Zo zoekt onderaannemers voor de installatie van zonnepanelen
Fulltime • Nederland
EigenEnergie.net zoekt:

Servicemonteur

EigenEnergie.net zoekt een Servicemonteur
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!