Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SDE+-subsidie toegekend voor 11.000 zonnepanelen Zonnepark Apeldoorn
(foto: Encon)

SDE+-subsidie toegekend voor 11.000 zonnepanelen Zonnepark Apeldoorn

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft subsidie toegekend aan zonnepark Apeldoorn. Volgens de betrokkenen komt de realisatie ‘nu echt in zicht’.

De gemeente Apeldoorn ondertekende eind vorig jaar met Over Morgen en Encon de overeenkomst voor de realisatie van het zonnepark in Apeldoorn. Langs de A50 bij de wijk Zuidbroek worden de 11.000 zonnepanelen geplaatst.

De komende tijd staat in het teken van contracten afronden – met banken, leveranciers, stroomafnemers en met gemeente de laatste puntjes op de i te zetten. De 2 bedrijven werken ook samen aan de ambities voor de nabij gelegen wijk Zuidbroek. ‘De wens is om financiële deelname mogelijk te maken voor inwoners en bedrijven uit Apeldoorn om zo hun eigen groene stroom te kunnen opwekken’, vertelt eigenaar Erik Tissingh van Over Morgen.

Over Morgen en Encon willen met de ontwikkeling van dit eenmalig, eigen zonnepark hun verantwoordelijkheid voor de energietransitie nemen en zelf het goede voorbeeld geven: ‘practice what you preach’.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

NovaVolt zoekt zonnepanelenmonteur
Fulltime • Oost-Nederland
Wocozon zoekt:

Account Manager

Wocozon zoekt een gedreven groene Account Manager voor de regio Noord Nederland gezocht
36-40 uur • De Meern - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!