Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SDE+-subsidie toegekend voor 11.000 zonnepanelen Zonnepark Apeldoorn
(foto: Encon)

SDE+-subsidie toegekend voor 11.000 zonnepanelen Zonnepark Apeldoorn

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft subsidie toegekend aan zonnepark Apeldoorn. Volgens de betrokkenen komt de realisatie ‘nu echt in zicht’.

De gemeente Apeldoorn ondertekende eind vorig jaar met Over Morgen en Encon de overeenkomst voor de realisatie van het zonnepark in Apeldoorn. Langs de A50 bij de wijk Zuidbroek worden de 11.000 zonnepanelen geplaatst.

De komende tijd staat in het teken van contracten afronden – met banken, leveranciers, stroomafnemers en met gemeente de laatste puntjes op de i te zetten. De 2 bedrijven werken ook samen aan de ambities voor de nabij gelegen wijk Zuidbroek. ‘De wens is om financiële deelname mogelijk te maken voor inwoners en bedrijven uit Apeldoorn om zo hun eigen groene stroom te kunnen opwekken’, vertelt eigenaar Erik Tissingh van Over Morgen.

Over Morgen en Encon willen met de ontwikkeling van dit eenmalig, eigen zonnepark hun verantwoordelijkheid voor de energietransitie nemen en zelf het goede voorbeeld geven: ‘practice what you preach’.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Vestigingsmanager Sexbierum

Zonmaat zoekt een vestigingsmanager Sexbierum.
Fulltime • Sexbierum
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!