Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Subsidieregeling sportclubs al weer bijna uitgeput
(foto: Onze Clubkracht)

Subsidieregeling sportclubs al weer bijna uitgeput

Sportclubs kunnen sinds 2 januari opnieuw weer subsidie aanvragen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie, maar de subsidiepot is net als andere jaren alweer bijna uitgeput.

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Met de subsidie kan men investeren in onder meer led-verlichting en zonnepanelen. Het jaarlijkse budget van 6 miljoen euro is tot op heden steeds binnen 1 à 2 weken na openstelling al uitgeput.

Tot en met 8 januari 2018 kwamen er bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) 537 aanvragen binnen; goed voor een budgetclaim van 5,4 miljoen euro.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
De Solar Store zoekt:

Accountmanager binnendienst

De Solar Store zoekt een accountmanager binnendienst
Fulltime • Zaandam
ECONNETIC zoekt:

Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken

ECONNETIC zoekt een Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken.
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!