Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Subsidieregeling sportclubs al weer bijna uitgeput
(foto: Onze Clubkracht)

Subsidieregeling sportclubs al weer bijna uitgeput

Sportclubs kunnen sinds 2 januari opnieuw weer subsidie aanvragen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie, maar de subsidiepot is net als andere jaren alweer bijna uitgeput.

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Met de subsidie kan men investeren in onder meer led-verlichting en zonnepanelen. Het jaarlijkse budget van 6 miljoen euro is tot op heden steeds binnen 1 à 2 weken na openstelling al uitgeput.

Tot en met 8 januari 2018 kwamen er bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) 537 aanvragen binnen; goed voor een budgetclaim van 5,4 miljoen euro.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Sungevity zoekt:

Installatiepartners

Sungevity zoekt installatiepartners!
Fulltime • Nederland
Esdec zoekt:

R&D Engineer

Esdec zoekt een R&D Engineer
Fulltime • Deventer
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!