Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Opnieuw 6 miljoen euro voor led en zonnepanelen bij sportclubs
(foto: Onze Clubkracht)

Opnieuw 6 miljoen euro voor led en zonnepanelen bij sportclubs

Sportclubs kunnen sinds 2 januari opnieuw weer subsidie aanvragen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie zoals zonnepanelen en led-lampen. Er is 6 miljoen euro subsidie beschikbaar.

Ruim 650 sportverenigingen, sportstichtingen vroegen in 2017 subsidie aan voor Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties. Sportclubs kunnen in 2018 voor investeringen van meer dan 3.000 euro in energiebesparing of duurzame energie subsidie aanvragen. Als de stichting of vereniging eerst een energieadvies laat opstellen, dan kan de subsidie met 500 euro worden verhoogd.

Ook is het mogelijk voor verenigingen om bij de Stichting Waarborgfonds Sport een borgstelling te krijgen voor een lening waarmee zij de investeringen doen. Maatregelen die in aanmerking komen voor subsidie staan op de maatregellijst. Deze bevat een opsomming van maatregelen op het gebied van: verlichting, verwarming en ventilatie, water, bouwkundige maatregelen en duurzame energie zoals zonneboilers en zonnepanelen.

De subsidieregeling loopt nog tot en met 2020. Jaarlijks wordt er een budget beschikbaar gesteld.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Warehouse medewerker (parttime)

Libra Energy zoekt een Warehouse medewerker (parttime)
Fulltime • Uitgeest
Libra Energy zoekt:

Senior Technisch Inkoper

Libra Energy zoekt een Senior Technisch Inkoper
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!