Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Subsidie voor zonnepanelen bij sportaccommodaties nu toch uitgeput
(foto: Onze Clubkracht)

Subsidie voor zonnepanelen bij sportaccommodaties nu toch uitgeput

Ruim 650 sportverenigingen, sportstichtingen vroegen subsidie aan voor Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties. Het budget van 6,35 miljoen euro voor 2017 is daarmee uitgeput.

De redactie van Solar Magazine meldde recentelijk dat de subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties nog altijd niet uitgeput was doordat een aantal eerdere aanvragen afgewezen was.

De meeste subsidieaanvragen kwamen volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) binnen voor zonnepanelen voor elektriciteitsopwekking, vervolgens voor sportverlichting en binnenverlichting. De grootste groep aanvragers zijn de voetbalclubs, gevolgd door respectievelijk tennis- en hockeyclubs.

Voor 2018 stelt de Rijksoverheid nieuw budget ter beschikking. Sportaccommodaties kunnen vanaf 2 januari 2018 weer aanvragen indienen tegen de dan geldende voorwaarden. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Esdec zoekt:

Marketing- & communicatiemedewerk(st)er

Esdec is op zoek naar een marketing- & communicatiemedewerk(st)er.
32-40 uur per week • Deventer
Zonnegilde zoekt:

Technicus beheer pv-installaties

Zonnegilde zoekt een technicus beheer pv-installaties
Fulltime • Kampen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!