Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Subsidie voor zonnepanelen bij sportaccommodaties nu toch uitgeput
(foto: Onze Clubkracht)

Subsidie voor zonnepanelen bij sportaccommodaties nu toch uitgeput

Ruim 650 sportverenigingen, sportstichtingen vroegen subsidie aan voor Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties. Het budget van 6,35 miljoen euro voor 2017 is daarmee uitgeput.

De redactie van Solar Magazine meldde recentelijk dat de subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties nog altijd niet uitgeput was doordat een aantal eerdere aanvragen afgewezen was.

De meeste subsidieaanvragen kwamen volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) binnen voor zonnepanelen voor elektriciteitsopwekking, vervolgens voor sportverlichting en binnenverlichting. De grootste groep aanvragers zijn de voetbalclubs, gevolgd door respectievelijk tennis- en hockeyclubs.

Voor 2018 stelt de Rijksoverheid nieuw budget ter beschikking. Sportaccommodaties kunnen vanaf 2 januari 2018 weer aanvragen indienen tegen de dan geldende voorwaarden. 

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
PVO International zoekt:

Accountmanager

PVO International zoekt een accountmanager
Fulltime • Rosmalen
Sungevity zoekt:

Installatiepartners

Sungevity zoekt installatiepartners!
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!