Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Dak BEL-kantoor voorzien van bijna 700 zonnepanelen
(foto: KiesZon)

Dak BEL-kantoor voorzien van bijna 700 zonnepanelen

De BEL Combinatie – de werkorganisatie van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren – heeft 700 zonnepanelen in gebruik genomen. Het systeem, geplaatst door KiesZon, heeft een vermogen van 183 kilowattpiek.

Jaarlijks leveren de zonnepanelen de BEL Combinatie 165.000 kilowattuur op. Voldoende om het kantoorgebouw voor een groot gedeelte op eigen groene stroom te laten draaien en de laadpalen voor elektrische auto’s van stroom te voorzien. Vorig jaar werd al bekend dat de BEL Combinatie zonnepanelen ging laten plaatsen met SDE+-subsidie.

Liesbeth Boersen, wethouder Blaricum (portefeuillehouder milieu): ‘Het kantoorgebouw van de BEL Combinatie beschikt over veel dakoppervlak, wat volop kansen biedt voor zonne-energie. Binnenkort kunnen bezoekers in de entreehal van het gemeentehuis van Eemnes op een scherm bekijken wat de zonnepanelen aan energie hebben opgeleverd.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Van der Valk Solar Systems zoekt:

Inside Sales Professional

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Verkoop Binnendienst op zoek naar een fulltime Inside Sales Professional.
Fulltime • Monster
SMA zoekt:

Inside sales representative

SMA zoekt een inside sales representative.
Fulltime • Mechelen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!