Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
‘EU gaat minimumimportprijs voor Chinese zonnepanelen aanpassen’
(foto: Esdec)

‘EU gaat minimumimportprijs voor Chinese zonnepanelen aanpassen’

Persbureau Reuters meldt dat de Europese Unie waarschijnlijk nog deze week besluit om de minimumimportprijs voor Chinese Zonnepanelen te verlagen.

De EU verlengde afgelopen maart de importheffingen met 18 maanden. Daarbij is bovendien afgesproken dat de EU voornemens is de heffingen via een 3-maandelijkse aanpassing uit te faseren.

SolarPower Europe heeft al laten weten dat de Chinese zonnepanelen door de heffingen nog altijd 30 procent duurder zullen blijven dan de huidige marktprijs.

Ondertussen is er volgens de bronnen van Reuters een stemming over het mechanisme en de minimumimportprijzen geweest. Daarbij zouden 14 lidstaten voor en 13 lidstaten tegen de aanpassing gestemd hebben.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
EigenEnergie.net zoekt:

AC Monteur (eerste monteur elektrotechnische installaties)

EigenEnergie.net zoekt een AC Monteur (eerste monteur elektrotechnische installaties).
Fulltime • Eindhoven
Oranjedak zoekt:

PV engineer

Oranjedak zoekt een PV engineer/werkvoorbereider. Met vijf vestigingen binnen Nederland en ruim 40 jaar ervaring is Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche.
Fulltime • Zwijndrecht
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!