Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
‘EU gaat minimumimportprijs voor Chinese zonnepanelen aanpassen’
(foto: Esdec)

‘EU gaat minimumimportprijs voor Chinese zonnepanelen aanpassen’

Persbureau Reuters meldt dat de Europese Unie waarschijnlijk nog deze week besluit om de minimumimportprijs voor Chinese Zonnepanelen te verlagen.

De EU verlengde afgelopen maart de importheffingen met 18 maanden. Daarbij is bovendien afgesproken dat de EU voornemens is de heffingen via een 3-maandelijkse aanpassing uit te faseren.

SolarPower Europe heeft al laten weten dat de Chinese zonnepanelen door de heffingen nog altijd 30 procent duurder zullen blijven dan de huidige marktprijs.

Ondertussen is er volgens de bronnen van Reuters een stemming over het mechanisme en de minimumimportprijzen geweest. Daarbij zouden 14 lidstaten voor en 13 lidstaten tegen de aanpassing gestemd hebben.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Inkoper Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Inkoper Solar.
Fulltime • Amsterdam
Anoniem zoekt:

Business Development Manager NL/BE

Een bedrijf dat anoniem wil blijven zoekt een Business Development Manager NL/BE.
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!