Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
60ste zonnedak voor WDP, 3.108 zonnepanelen voor Mosa
(foto: DHL)

60ste zonnedak voor WDP, 3.108 zonnepanelen voor Mosa

WDP heeft afgelopen week de AEX-beurs geopend ter ere van de ingebruikname van het 10e gebouw door DHL en daarmee het 60ste zonnedak in het portfolio van WDP.

Vastgoedonderneming WDP maakte ruim 2 jaar geleden bekend in Nederland 30 megawattpiek aan zonnepanelen te gaan plaatsen. Vorig jaar meldde WDP bovendien dit uit te willen breiden naar 60 megawattpiek.

Met deze gong als symbolische opening van de beurs wilde WDP zijn langetermijnrelatie met DHL vieren. Met de bouw van een nieuw sorteercentrum voor DHL Parcel in Amsterdam realiseert WDP het tiende pand binnen zijn vastgoedportefeuille in de Benelux op maat voor DHL. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello is de aannemer van dit nieuwbouwproject. Bovendien wordt deze site uitgerust met 4.700 zonnepanelen, in samenwerking met Encon.

WDP heeft inmiddels meer dan 3 miljoen vierkante meter panden in portefeuille. Dit internationaal portfolio van logistieke en semi-industriële gebouwen is verdeeld over ruim 160 sites op logistieke knooppunten voor opslag en distributie in België, Nederland, Frankrijk en Roemenië.

Deze week werd bovendien bekend dat Mosa op het dak van het magazijn in Beek (red. dat het bedrijf huurt van WDP) en op het dak van het magazijn in Brunssum in totaal 3.108 zonnepanelen heeft laten plaatsen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Financieel administratief medewerker

Zelfstroom zoekt een Financieel administratief medewerker
Fulltime • 's-Hertogenbosch
GroenLeven zoekt:

Business Development Manager Agri

kWh People zoekt voor GroenLeven een Business Development Manager Agri
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!