logo
wvhj2023
(foto: DHL)
(foto: DHL)
28 juni 2017

60ste zonnedak voor WDP, 3.108 zonnepanelen voor Mosa

WDP heeft afgelopen week de AEX-beurs geopend ter ere van de ingebruikname van het 10e gebouw door DHL en daarmee het 60ste zonnedak in het portfolio van WDP.

Vastgoedonderneming WDP maakte ruim 2 jaar geleden bekend in Nederland 30 megawattpiek aan zonnepanelen te gaan plaatsen. Vorig jaar meldde WDP bovendien dit uit te willen breiden naar 60 megawattpiek.

Met deze gong als symbolische opening van de beurs wilde WDP zijn langetermijnrelatie met DHL vieren. Met de bouw van een nieuw sorteercentrum voor DHL Parcel in Amsterdam realiseert WDP het tiende pand binnen zijn vastgoedportefeuille in de Benelux op maat voor DHL. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello is de aannemer van dit nieuwbouwproject. Bovendien wordt deze site uitgerust met 4.700 zonnepanelen, in samenwerking met Encon.

WDP heeft inmiddels meer dan 3 miljoen vierkante meter panden in portefeuille. Dit internationaal portfolio van logistieke en semi-industriële gebouwen is verdeeld over ruim 160 sites op logistieke knooppunten voor opslag en distributie in België, Nederland, Frankrijk en Roemenië.

Deze week werd bovendien bekend dat Mosa op het dak van het magazijn in Beek (red. dat het bedrijf huurt van WDP) en op het dak van het magazijn in Brunssum in totaal 3.108 zonnepanelen heeft laten plaatsen.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten