Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Oldambt neemt SolaRoad Kit in gebruik
(foto: SolaRoad)

Gemeente Oldambt neemt SolaRoad Kit in gebruik

Na Krommenie maakt nu ook het Groningse Oldambt gebruik van de techniek van het SolaRoad-fietspad. De gemeente heeft recentelijk via een SolaRoad Kit de technologie in gebruik genomen.

In februari werd al bekend dat het Havenkwartier in het Groningse Blauwestad een slimme bank zou krijgen staan waar passanten niet alleen kunnen uitrusten, maar ook elektrische apparaten kunnen opladen met zonne-energie.

De SolarRoad Kit bestaat uit 4 betonelementen met daarin zonnepanelen van ongeveer 2,8 bij 3,5 meter. De SolaRoad Kit levert circa 3.500 kilowattuur per jaar op. De kit kan energie leveren voor bijvoorbeeld wegverlichting, verlichting van een etalage, verwarming, een wifipunt of een oplaadpunt voor elektrische fietsen of mobiele telefoons.

De multifunctionele bank heeft onder meer een stopcontact voor het opladen van bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet. Daarnaast zijn er 4 oplaadpunten in een fietsenrek voor de elektrische fiets. Ook heeft de bank een digitaal informatiescherm.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
IZEN zoekt:

Projectleider EPC

IZEN is op zoek naar diverse projectleiders EPC.
Fulltime • Wijchen en Lille (B)
De Solar Store zoekt:

Accountmanager binnendienst

De Solar Store zoekt een accountmanager binnendienst
Fulltime • Zaandam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!