Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Oldambt neemt SolaRoad Kit in gebruik
(foto: SolaRoad)

Gemeente Oldambt neemt SolaRoad Kit in gebruik

Na Krommenie maakt nu ook het Groningse Oldambt gebruik van de techniek van het SolaRoad-fietspad. De gemeente heeft recentelijk via een SolaRoad Kit de technologie in gebruik genomen.

In februari werd al bekend dat het Havenkwartier in het Groningse Blauwestad een slimme bank zou krijgen staan waar passanten niet alleen kunnen uitrusten, maar ook elektrische apparaten kunnen opladen met zonne-energie.

De SolarRoad Kit bestaat uit 4 betonelementen met daarin zonnepanelen van ongeveer 2,8 bij 3,5 meter. De SolaRoad Kit levert circa 3.500 kilowattuur per jaar op. De kit kan energie leveren voor bijvoorbeeld wegverlichting, verlichting van een etalage, verwarming, een wifipunt of een oplaadpunt voor elektrische fietsen of mobiele telefoons.

De multifunctionele bank heeft onder meer een stopcontact voor het opladen van bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet. Daarnaast zijn er 4 oplaadpunten in een fietsenrek voor de elektrische fiets. Ook heeft de bank een digitaal informatiescherm.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Solarclarity zoekt:

Accountmanager binnendienst

Solarclarity zoekt een accountmanager binnendienst
Minimaal 32 uur • Weesp
E2-Energie zoekt:

Commerciële planontwikkelaar

E2-Energie zoekt een commerciële planontwikkelaar.
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!