Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Project ‘KiesZon op School’ van start

Project ‘KiesZon op School’ van start


Het project ‘KiesZon op school’ is officieel van start gegaan. Vanaf nu kunnen in totaal tweehonderdvijftig basisscholen in Nederland gratis zonnepanelen krijgen. Daarbij hoort ook een lespakket waarmee leerlingen wegwijs kunnen worden in de wereld van zonne-energie. Scholen die meer informatie willen of zich willen inschrijven kunnen terecht op de website van KiesZon op School. Het project is mogelijk dankzij de samenwerking van Stichting DOEN, IVN, Greenchoice, Doneer de Zon, Enexis en Kieszon.

Uit gesprekken met basisscholen blijkt dat zij graag zonnepanelen willen, maar dat geldgebrek vaak een drempel is. Dankzij dit project wordt volgens initiatiefnemers die drempel weggenomen. Het is mogelijk om in het kader van dit project sponsoracties te ontwikkelen om het duurzaamheidbewustzijn bij kinderen en ouders te ontwikkelen. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een gesponsorde hardloopwedstrijden of door middel van crowdfunding via Doneer de Zon. De opbrengst van deze acties wordt verrekend met de energierekening van de school. Het project komt tot stand dankzij de samenwerking van Stichting DOEN, IVN, Greenchoice, Doneer de Zon, Enexis en KiesZon.
Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Onderaannemers voor installatie zonnepanelen

Zon & Zo zoekt onderaannemers voor de installatie van zonnepanelen
Fulltime • Nederland
Slim Opgewekt zoekt:

Junior Projectleider

Slim Opgewekt zoekt een Junior Projectleider
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!