Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ZonnepanelenDelen start crowdfunding voor zonnepanelen bij premier Rutte thuis
(foto: ZonnepanelenDelen)

ZonnepanelenDelen start crowdfunding voor zonnepanelen bij premier Rutte thuis

ZonnepanelenDelen heeft zonnepanelen voor het huis van Mark Rutte gecrowdfund. Dit naar aanleiding van berichtgeving van onder meer Solar Magazine over de bekentenis van Rutte dat hij nog geen zonnepanelen heeft.

Solar Magazine berichtte eerder deze week dat Premier Rutte tijdens de aftrap van de interviewreeks ‘Van Torentje naar Torentje’ aan journalist Ferry Mingelen bekende geen zonnepanelen te hebben. De ad remme pv-installateur Lennaert van der Kroon stuurde de premier direct een offerte.

'Mark Rutte heeft nog geen zonnepanelen. Als we nou allemaal een paar euro bij elkaar leggen, kunnen we 'm ze cadeau doen. Wie doet mee?', schreef Henri Bontenbal gisteren op Twitter naar aanleiding van berichtgeving in de media. ZonnepanelenDelen heeft de handschoen inmiddels opgepakt. Het bedrijf schrijft 'Wij weten natuurlijk ook wel dat de premier makkelijk het zonne-energiesysteem zelf kan betalen. Dat de donaties eigenlijk niet nodig zijn, maar wij willen een signaal geven. Wij vinden het belangrijk dat premier Rutte zo snel mogelijk de zonnepanelen op zijn dak heeft liggen!'

Mocht de premier het aanbod overigens niet accepteren dan zullen de donaties ten goede komen aan de WakaWaka Foundation, zodat de donaties sowieso voor meer zonne-energie zorgen. Binnen enkele dagen werd het benodigde bedrag van 2.000 euro opgehaald bij 112 verschillende deelnemers.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Rooftop Energy zoekt:

(jr.) Asset Manager

Rooftop Energy zoekt een (jr.) Asset Manager
32-40 uur per week • Rotterdam
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelen adviseur

NovaVolt zoekt 2 zonnepanelen adviseurs.
Fulltime • Midden-Nederland en Alphen aan de Rijn
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!