Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Belgische zonneboilerfederatie lanceert InfoZonneBoiler.be
(foto: InfoZonneBoiler.be)

Belgische zonneboilerfederatie lanceert InfoZonneBoiler.be

De Belgische sectorassociatie voor thermische technieken ATTB – sectie 5 (thermische zonne-energie) lanceert een compleet vernieuwde website die een concreet, niet-merkgebonden antwoord geeft over zonneboilers.

Het is een website met een nieuwe naam, waarop de mascotte van de Belgische zonneboilerfederatie – het 3D-figuurtje SolarBoy – een prominentere rol gaat spelen. In 1998 verenigden bijna alle Belgische leveranciers van systemen voor thermische zonne-energie of zonneboilers zich in ‘Belsolar’. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van sectie 5 van ATTB, de Belgische sectorassociatie voor thermische technieken.

Belsolar beslist nu om voortaan onder de naam InfoZonneBoiler verder te gaan. De website laat volgens de organisatie zijn mascotte SolarBoy veel meer aan het woord.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Solar monteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
Zonmaat zoekt:

Dakmonteur zonnepanelen

Zonmaat zoekt naar meerdere Dakmonteurs zonnepanelen.
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!