Solar Magazine - Maand extra voor Amersfoorters die postcoderoosplan willen indienen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Maand extra voor Amersfoorters die postcoderoosplan willen indienen

Maand extra voor Amersfoorters die postcoderoosplan willen indienen


Amersfoorters die een plan willen indienen om zonnestroom op het dak van een sporthal op te wekken, krijgen een maand langer de tijd. Zij kunnen uiterlijk op vrijdag 9 mei 2014 hun plan van aanpak indienen. De gemeente besloot tot verlenging van de termijn, nadat tijdens de informatiebijeenkomsten werd aangegeven dat de termijn te krap was.  De gemeente Amersfoort stelt de daken van drie sporthallen beschikbaar aan de stad om zonnestroom mee op te wekken: sporthal Juliana van Stolberg, sporthal Zielhorst en sporthal Midland.

Inwoners, verenigd in een energiecoöperatie, kunnen zonnepanelen op de daken plaatsen en op deze manier zelf energie opwekken via de postcoderoosregeling. De gemeente wil met deze drie locaties ervaring opdoen. Mogelijk worden daarna meer daken van maatschappelijk vastgoed beschikbaar gesteld, in andere delen van de stad. Meer informatie Meer informatie en alle voorwaarden staan op de website van de gemeente Amersfoort.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
Triple Solar zoekt:

Full-stack developer

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033 MT, Programmeurstraat 6B
kWh People zoekt:

Senior Projectontwikkelaar Zonnestroom

Fulltime (40 uur) - Omgeving Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!