logo
wvhj2023
(foto: Enexis)
(foto: Enexis)
24 januari 2017

Nationaal Solar Trendrapport 2017: ‘Nederlandse staat verdient jaarlijks 200 miljoen euro aan zonne-energie’

Solar Solutions Int. en Solar Magazine presenteren woensdag 25 januari tijdens de Solar Business Day het Nationaal Solar Trendrapport 2017. De redactie van Solar Magazine biedt haar lezers een exclusief voorproefje.

Uit het Nationaal Solar Trendrapport 2017 blijkt onder meer dat de jaarlijkse baten van de zonne-energiesector voor de Nederlandse staatskas 200 miljoen euro bedragen. Het getal is een van de voornaamste uitkomsten van het gedeelte van het trendrapport dat aandacht besteed aan de marktcijfers.

Een ander belangrijk onderdeel van het trendrapport is de jaarlijkse enquête die gericht is op trends en ontwikkelingen. Hieruit blijkt onder meer dat bijna de helft van de respondenten (red. 49 procent) de komende 5 jaar de grootste kansen in de woningbouw ziet. Verder wil 52 procent van de geënquêteerden binnen nu 2 jaar energieopslagystemen opnemen in zijn portfolio.

Het volledige Nationaal Solar Trendrapport 2017 is vanaf 25 januari in de namiddag te downloaden. Bezoekers van de Solar Business Day, die op woensdag 25 januari plaatsvindt op Landgoed De Horst in Driebergen, krijgen een fysiek exemplaar van het Nationaal Solar Trendrapport 2017 uitgereikt. Kaarten voor de Solar Business Day zijn hier te bestellen.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten