Solar Magazine - Jaap Baarsma nieuwe voorzitter van Holland Solar
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Jaap Baarsma nieuwe voorzitter van Holland Solar
(foto: Holland Solar)

Jaap Baarsma nieuwe voorzitter van Holland Solar

Jaap Baarsma is benoemd tot voorzitter van Holland Solar. Na het plotselinge vertrek begin juli van Erik Lysen als voorzitter, heeft het bestuur besloten voorlopig Jaap Baarsma voor te dragen.

In het najaar zal er een profielschets worden opgesteld voor een definitieve nieuwe voorzitter. Op basis daarvan zullen kandidaten gevraagd worden zich te melden. In de voorjaarsvergadering van Holland Solar zal dan definitief een voorzitter worden verkozen.

Jaap Baarsma heeft zich na zijn wethouderschap in Zwolle vanuit zijn eigen bedrijf gericht op duurzame energie en in het bijzonder op zonne-energie. Hij heeft vele zonnestroomprojecten helpen te realiseren en is ook verantwoordelijk voor een van de grootste zonthermische projecten in de bestaande bouw. Samen met een groep elektrotechnische bedrijven heeft hij EcoNed opgezet, dat als doel heeft om de duurzame energie bij de leden te stimuleren. In deze hoedanigheid heeft hij intensief samengewerkt met de groothandel. Daarnaast is Baarsma directeur van een groot zonnepark in Spanje.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Conduct Technical Solutions BV zoekt:

Secretaresse afdeling sales

Fulltime (40 uur) - Barendrecht, 2993 LP, 4
Zon Advies Nederland zoekt:

Vacature planner Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Elst, 6662 NE, 25
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!