Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
7 nieuwe allianties moeten uitrol zonnepanelen in Limburg versnellen
(foto: New Energy Systems)

7 nieuwe allianties moeten uitrol zonnepanelen in Limburg versnellen

Netbeheerder Enexis meldt dat tijdens de conferentie ‘Limburg in de Zon’ 7 allianties gesloten zijn die de uitrol van zonnepanelen moeten versnellen.

Overheden, ontwikkelaars, maatschappelijke partijen en andere organisaties zochten elkaar op initiatief van Enexis en de provincie Limburg actief op om de transitie naar duurzame energie in de provincie te versnellen.

Een van de allianties is de ‘superalliantie’ Zon op de Kaart in Limburg. In deze samenwerking gaan de betrokken partijen aan de slag met de ontwikkeling van een geografische kaart waarop potentiële zonneparklocaties worden weergegeven. Eveneens sloten Enpuls, S-Built en Weert Energie de alliantie om een buurtbatterij te realiseren. Andere allianties richten zich op het vergroten van draagvlak onder partijen of op het creëren van de juiste randvoorwaarden om de energietransitie met behulp van zon te versnellen. In januari 2017 worden resultaten en voortgang gedeeld tijdens een vervolgbijeenkomst in het Gouvernement van de provincie Limburg. 

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

NovaVolt zoekt zonnepanelenmonteur
Fulltime • Oost-Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!