Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Plaatsing 4.150 zonnepanelen distributiecentrum Vomar in beeld (video)
(foto: Entranse)

Plaatsing 4.150 zonnepanelen distributiecentrum Vomar in beeld (video)

De plaatsing van 4.150 zonnepanelen – 150 meer dan aanvankelijk gemeld – op het dak van distributiecentrum van supermarktketen Vomar is afgerond. De zonnepanelen zijn geplaatst met SDE+-subsidie.

De redactie van Solar Magazine meldde eind augustus al dat Vomar Voordeelmarkt het startschot had gegeven voor de plaatsing van 4.000 zonnepanelen op zijn distributiecentrum Alkmaar. De kosten bedragen 1,3 miljoen euro. De zonnepanelen wekken jaarlijks 1 miljoen kilowattuur zonnestroom op.

De SDE+-subsidie stamt uit 2014 (red. met een maximaal subsidiabel vermogen van 1,138 megawattpiek) en is aangevraagd door vastgoedbedrijf Hoorne, een zusterbedrijf van Vomar Voordeelmarkt. Het project wordt dan ook ontwikkeld door Hoorne Vastgoed en MEC uit Bodegraven. Geotherm Energy Systems uit Bunschoten is de uitvoerende partij.

In de 2 onderstaande video’s is de plaatsing van nieuwe dakbedekking en de zonnepanelen in beeld gebracht, onder meer via een timelapse.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Green Energy Company zoekt:

Monteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Weesp
KECX WIND BV zoekt:

Elektromonteur EPC & OM

Fulltime (40 uur) - Emmen, 7826TC, Emmen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!