Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Regionale campagne 'Zon zoekt Drent' van start

Regionale campagne 'Zon zoekt Drent' van start

Natuur en Milieufederatie Drenthe is samen met de provincie en Drentse gemeenten gestart met de campagne ‘Zon zoekt Drent’. Op dinsdag 4 maart vindt vanaf 19.00 uur de startbijeenkomst plaats van deze provinciale campagne. Tijdens de avond wordt de zonnekaart van Hoogeveen en de zonnelening geïntroduceerd. Dit is een nieuwe lening van de provincie voor zonne-energie. Ook zijn ervaringsdeskundigen en zonnecoaches aanwezig om vragen te beantwoorden.

Drenthe wil voorop lopen in de overgang naar een duurzame energiehuishouding. Daarom heeft de provincie een bedrag van 1,2 miljoen euro beschikbaar gesteld om het opwekken van zonne-energie te stimuleren. Dankzij de zonnelening kunnen particuliere woningbezitters tegen een zeer lage rente een lening afsluiten voor de aanschaf of installatie van zonnepanelen, zonneboilers of andere duurzame technieken die gericht zijn op het opwekken van zonne-energie. Deze regeling en de voorwaarden worden tijdens de startbijeenkomst op 4 maart toegelicht. Meer informatie is op de website van Zon zoekt Drent te vinden.
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Projectplanner

Vattenfall zoekt een projectplanner
Fulltime • Nederland
Anoniem zoekt:

Project Ontwikkelaar Power

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Project Ontwikkelaar Power.
Fulltime • Landelijk
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!