Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Regionale campagne 'Zon zoekt Drent' van start

Regionale campagne 'Zon zoekt Drent' van start

Natuur en Milieufederatie Drenthe is samen met de provincie en Drentse gemeenten gestart met de campagne ‘Zon zoekt Drent’. Op dinsdag 4 maart vindt vanaf 19.00 uur de startbijeenkomst plaats van deze provinciale campagne. Tijdens de avond wordt de zonnekaart van Hoogeveen en de zonnelening geïntroduceerd. Dit is een nieuwe lening van de provincie voor zonne-energie. Ook zijn ervaringsdeskundigen en zonnecoaches aanwezig om vragen te beantwoorden.

Drenthe wil voorop lopen in de overgang naar een duurzame energiehuishouding. Daarom heeft de provincie een bedrag van 1,2 miljoen euro beschikbaar gesteld om het opwekken van zonne-energie te stimuleren. Dankzij de zonnelening kunnen particuliere woningbezitters tegen een zeer lage rente een lening afsluiten voor de aanschaf of installatie van zonnepanelen, zonneboilers of andere duurzame technieken die gericht zijn op het opwekken van zonne-energie. Deze regeling en de voorwaarden worden tijdens de startbijeenkomst op 4 maart toegelicht. Meer informatie is op de website van Zon zoekt Drent te vinden.
Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Van der Valk Systemen zoekt:

Technisch Inkoper

Van der Valk Systemen is op zoek naar een technisch Inkoper
Fulltime • Monster
Navetto zoekt:

Adviseur Duurzame Klimaattechniek

Navetto zoekt een adviseur Duurzame Klimaattechniek.
Fulltime • Maasland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!