Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GroenLeven start plaatsing 27.000 zonnepanelen Garyp
(foto: REC Solar)

GroenLeven start plaatsing 27.000 zonnepanelen Garyp

In Garyp (red. onderdeel van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel) is GroenLeven gestart met de installatie van 27.000 zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst op een voormalige grofvuil-stortplaats.

Opdrachtgevers van het zonnepark zijn de ‘Enerzjy Koöperaasje Garyp’ en stichting de ‘Griene Greide’, die daarmee een coöperatief burgerinitiatief hebben opgestart waarbij de zonnestroom eigendom wordt van de stichting, die deze energie doorverkoopt aan de leden van de Enerzjy Koöperaasje, zijnde de burgers en bedrijven in de ruime omgeving.

Het zonnepark heeft een vermogen van 7 megawattpiek en wordt gerealiseerd met SDE+-subsidie. REC Solar levert de zonnepanelen voor het pv-park. De zonnepanelen zijn van het type REC260PE. Overigens is GroenLeven samen met REC recent ook gestart met de installatie van 15.000 zonnepanelen bij Home Center Wolvega.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Medewerker Sales Support / Binnendienst Sales

32-40 uur - Amsterdam
Boss Energy Consulting zoekt:

Business Development Manager

32-40 uur - The Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!