Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GroenLeven start plaatsing 27.000 zonnepanelen Garyp
(foto: REC Solar)

GroenLeven start plaatsing 27.000 zonnepanelen Garyp

In Garyp (red. onderdeel van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel) is GroenLeven gestart met de installatie van 27.000 zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst op een voormalige grofvuil-stortplaats.

Opdrachtgevers van het zonnepark zijn de ‘Enerzjy Koöperaasje Garyp’ en stichting de ‘Griene Greide’, die daarmee een coöperatief burgerinitiatief hebben opgestart waarbij de zonnestroom eigendom wordt van de stichting, die deze energie doorverkoopt aan de leden van de Enerzjy Koöperaasje, zijnde de burgers en bedrijven in de ruime omgeving.

Het zonnepark heeft een vermogen van 7 megawattpiek en wordt gerealiseerd met SDE+-subsidie. REC Solar levert de zonnepanelen voor het pv-park. De zonnepanelen zijn van het type REC260PE. Overigens is GroenLeven samen met REC recent ook gestart met de installatie van 15.000 zonnepanelen bij Home Center Wolvega.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
Esdec zoekt:

Technical Product Trainer

Esdec zoekt een Technical Product Trainer (fulltime)
Fulltime • Deventer
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!