Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IZEN neemt EPC-afdeling SolarAccess Wijchen over
(foto: IZEN)

IZEN neemt EPC-afdeling SolarAccess Wijchen over

Het Vlaamse IZEN heeft de Nederlandse EPC-afdeling van SolarAccess overgenomen, te weten die van locatie Wijchen. De rest van het bedrijf SolarAccess blijft zelfstandig opereren en wordt dus niet overgenomen.

Met de verwelkoming van het nieuwe EPC-team bouwt het bedrijf naar eigen zeggen een sterkere positie  uit en wordt de onderneming ‘een belangrijke marktspeler in Nederland’.

Naast de realisatie van zo’n 2.000 particuliere duurzame energie installaties per jaar, bouwt het Belgische IZEN grote zonneparken in binnen- en buitenland. Als EPC-contractor verzorgt het bedrijf het ontwerp, maar ook de effectieve bouw van grote zonnestroomsystemen.

‘De kennis en kwaliteit die aanwezig is binnen het EPC-team van Solar Access vormt voor ons een enorme toegevoegde waarde. Niet alleen versterken wij onze positie in Nederland, ook maar verwachten wij ook veel te leren van het professionele Nederlandse team onder leiding van de ervaren Cyrille Bertrand’, meldt IZEN in een persverklaring.’

De EPC-afdeling van SolarAccess locatie Wijchen blijft in haar huidige vorm bestaan in Nederland en zal onder de naam IZEN renewable energy BV deel uitmaken van  de IZEN Group. Het Nederlandse én het Belgische team zullen intensief gaan samenwerken.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Tomorrow Energy BV zoekt:

Business Development Manager

32-40 uur - Eindhoven, 5622 AC, Kronehoefstraat 66
Eigenenergie.net zoekt:

S&O monteur

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!