Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IZEN neemt EPC-afdeling SolarAccess Wijchen over
(foto: IZEN)

IZEN neemt EPC-afdeling SolarAccess Wijchen over

Het Vlaamse IZEN heeft de Nederlandse EPC-afdeling van SolarAccess overgenomen, te weten die van locatie Wijchen. De rest van het bedrijf SolarAccess blijft zelfstandig opereren en wordt dus niet overgenomen.

Met de verwelkoming van het nieuwe EPC-team bouwt het bedrijf naar eigen zeggen een sterkere positie  uit en wordt de onderneming ‘een belangrijke marktspeler in Nederland’.

Naast de realisatie van zo’n 2.000 particuliere duurzame energie installaties per jaar, bouwt het Belgische IZEN grote zonneparken in binnen- en buitenland. Als EPC-contractor verzorgt het bedrijf het ontwerp, maar ook de effectieve bouw van grote zonnestroomsystemen.

‘De kennis en kwaliteit die aanwezig is binnen het EPC-team van Solar Access vormt voor ons een enorme toegevoegde waarde. Niet alleen versterken wij onze positie in Nederland, ook maar verwachten wij ook veel te leren van het professionele Nederlandse team onder leiding van de ervaren Cyrille Bertrand’, meldt IZEN in een persverklaring.’

De EPC-afdeling van SolarAccess locatie Wijchen blijft in haar huidige vorm bestaan in Nederland en zal onder de naam IZEN renewable energy BV deel uitmaken van  de IZEN Group. Het Nederlandse én het Belgische team zullen intensief gaan samenwerken.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Esdec zoekt:

Technical Product Trainer

Esdec zoekt een Technical Product Trainer (fulltime)
Fulltime • Deventer
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Verkoper Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak zoekt een Verkoper Zonnepanelen.
Fulltime • Barneveld
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!