Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Groothandel Rensa gaat W-installateur van zonnestroomsystemen Oskomera voorzien

Groothandel Rensa gaat W-installateur van zonnestroomsystemen Oskomera voorzien

Dat niet alleen E-installateurs grote interesse in zonnepanelen hebben, maar ook de W-installateur in toenemende mate geïnteresseerd is, wordt eens te meer duidelijk nu de technische (warmte)groothandel Rensa haar assortiment uitbreidt met de producten van Oskomera. Vanaf januari 2014 heeft Technisch Handelsbureau Rensa BV de zonnestroomsystemen van het bedrijf opgenomen in haar assortiment.
'De keuze voor Oskomera Solar lag voor de hand omdat zij specialist zijn op het gebied van zonnestroomsystemen in Nederland. Dat past goed bij onze filosofie', aldus Jurgen Immink, hoofd categoriemanagement bij Rensa. 'De fijnmazige distributie en technische ondersteuning die Rensa de W-installateur bij onze producten biedt, maakt hen voor ons de juiste partner om een verdere groei op de Nederlandse markt te realiseren', voegt Robert-Paul Evers, accountmanager groothandel bij Oskomera Solar, toe.
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
ECONNETIC zoekt:

Consultant duurzame energie

ECONNETIC zoekt een consultant duurzame energie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Slim Opgewekt zoekt:

Elektromonteur

Slim Opgewekt zoekt een fulltime elektromonteur.
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!