Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Groothandel Rensa gaat W-installateur van zonnestroomsystemen Oskomera voorzien

Groothandel Rensa gaat W-installateur van zonnestroomsystemen Oskomera voorzien

Dat niet alleen E-installateurs grote interesse in zonnepanelen hebben, maar ook de W-installateur in toenemende mate geïnteresseerd is, wordt eens te meer duidelijk nu de technische (warmte)groothandel Rensa haar assortiment uitbreidt met de producten van Oskomera. Vanaf januari 2014 heeft Technisch Handelsbureau Rensa BV de zonnestroomsystemen van het bedrijf opgenomen in haar assortiment.
'De keuze voor Oskomera Solar lag voor de hand omdat zij specialist zijn op het gebied van zonnestroomsystemen in Nederland. Dat past goed bij onze filosofie', aldus Jurgen Immink, hoofd categoriemanagement bij Rensa. 'De fijnmazige distributie en technische ondersteuning die Rensa de W-installateur bij onze producten biedt, maakt hen voor ons de juiste partner om een verdere groei op de Nederlandse markt te realiseren', voegt Robert-Paul Evers, accountmanager groothandel bij Oskomera Solar, toe.
Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
PVO International zoekt:

Service Engineer

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, 5248 NL 139
Zelfstroom zoekt:

Hoofdmonteur

Fulltime (40 uur) - Nieuw-Buinen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!