Solar Magazine - Greensmith Energy: al 63 megawatt aan orders voor software energieopslag
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Greensmith Energy: al 63 megawatt aan orders voor software energieopslag
(foto: Greensmith Energy)

Greensmith Energy: al 63 megawatt aan orders voor software energieopslag

Greensmith Energy, een van de grootste softwareleveranciers voor energieopslag, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf in 2016 orders heeft gekregen voor in totaal 63 megawatt.

Greensmith heeft naar eigen veel terreinwinst geboekt in de afgelopen twee jaar, waarbij het bedrijf 70 megawatt aan energieopslag heeft geïnstalleerd voor uiteenlopende markten en toepassingen. Voorbeelden zijn frequentieregulering, het stroomlijnen van hernieuwbare energie, uitstel van investeringen in distributie, capaciteit en micro-stroomnetwerken. Het bedrijf blijft in 2016 groeien, nadat het in 2015 een door AEP en E.ON aangevoerde investeringsronde heeft voltooid.

Het bedrijf meldt goed op weg te zijn om aan het einde van het jaar 100 megawatt aan energieopslag te hebben geïnstalleerd. Het bedrijf lanceert verder een aanbod van ‘managed services’ voor optimalisatie van energieopslagsystemen en een productfamilie voor ‘achter de meter’, dat is gericht op micro-netwerken en commerciële toepassingen en de industrie.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Technisch Specialist Energieopslag

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Winst uit je woning zoekt:

Teamleider Verduurzaming

Fulltime (40 uur) - Haarlem, 2011 MA
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!