Solar Magazine - Terugblik ees Europe: energieopslag niet meer weg te denken uit zonne-energielandschap
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Terugblik ees Europe: energieopslag niet meer weg te denken uit zonne-energielandschap
(foto: Intersolar)

Terugblik ees Europe: energieopslag niet meer weg te denken uit zonne-energielandschap

De beursorganisatie achter de gecombineerde vakbeurs Intersolar en electrical energy storage Europe (ees Europe) kan terugkijken op een succesvolle beurs. Vooral dankzij de interesse in energieopslag was er groei.

Waar Europa’s grootste zonne-energievakbeurs (red. Intersolar) de afgelopen jaren met teruglopende bezoekers- en standhoudersaantallen te kampen had, is er dankzij de sterke groei van het co-event ees Europe weer een opwaartse lijn te zien. 1.077 exposanten betekende een groei van ruim 8 procent en de 43.000 bezoekers een groei van 7 procent.

ees Europe maakte bezoeker en exposant dan ook duidelijk dat energieopslag niet meer weg te denken is uit de internationale zonne-energiegemeenschap. Bovendien zijn beide onderwerpen onlosmakelijk aan elkaar verbonden. ees Europe wist zijn beursoppervlak ten opzichte van 2015 met 40 procent te vergroten en het aantal exposanten met 35 procent te verhogen.

Op de Intersolar warden traditiegetrouw ook diverse awards uitgereikt. Zo won SMA Sunbelt Energy een award voor het energieopslagproject op Sint Eustatius.  Ferroamp, LG Chem en SMA Solar wonnen de ees Europe Awards 2016.

Een videoverslag vanaf de beursvloer:

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Technisch Specialist Energieopslag

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Zon Advies Nederland zoekt:

Financieel medewerker(st)er

32-40 uur - Elst, 6662NE
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!