Solar Magazine - Ferroamp, LG Chem en SMA Solar winnen ees Europe Awards 2016
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ferroamp, LG Chem en SMA Solar winnen ees Europe Awards 2016
(foto: ees Europe)

Ferroamp, LG Chem en SMA Solar winnen ees Europe Awards 2016

Op de ees Europe 2016, Europa’s grootste vakbeurs voor opslagsystemen die in München gelijktijdig plaatsvindt met de Intersolar, zijn Ferroamp Elektronik, LG Chem en SMA Solar in de prijzen gevallen.

De jury prijst de winnaars vanwege de hoge economische levensvatbaarheid van de producten en de bijbehorende veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Het Zweedse Ferroamp Elektronik viel in de prijzen met zijn  EnergyHub-systeem, een bi-directionele omvormer voor verschillende pv-strings (red. rijen van Zonnepanelen), batterijen en consumenten met een DC-aansluiting.

Het Zuid-Koreaanse LG Chem valt in de prijzen met zijn nieuwe residentiële opslagsystemen LG RESU LV en LG RESU HV. De jury prijst de hoge energiedichtheid en de geavanceerde technologie van de batterijcellen JH3.

SMA valt in de prijzen met zijn batterijomvormer Sunny Boy Storage 2.5. De jury stelt dat SMA ‘een gat in de markt gedicht heeft’ en het product bij uitstek geschikt is voor retrofit-installatie van opslagsystemen bij zonnepaneelinstallaties.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Wattkraft GmbH & Co. KG zoekt:

Management Assistent

<24 uur - Utrecht
Stel... zoekt:

Medior Consultant Duurzame Energie en Energieopslag

32-40 uur - 3972 LK
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!