Solar Magazine - SOLARWATT presenteert nieuwe functies thuisbatterij MyReserve
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SOLARWATT presenteert nieuwe functies thuisbatterij MyReserve
(foto: Solarwatt)

SOLARWATT presenteert nieuwe functies thuisbatterij MyReserve

SOLARWATT presenteert nieuwe functies van de MyReserve-thuisaccu. Het bedrijf laat weten dat het apparaat nu ook geschikt is voor clustering en een grotere energieopslagcapaciteit kent.

Bovendien draait de thuisbatterij altijd de laatste versie van het besturingssysteem dankzij een plug-and-play-update van de firmware.  Dat het opslagsysteem nu ook geschikt is voor clustering houdt in dat meerdere MyReserves binnen één systeem te gebruiken zijn. Door aan MyReserve een extension van 4,4 kilowattuur extra toe te voegen, wordt de totale opslagcapaciteit van zonnestroom verhoogd naar 8,8 kilowattuur.

MyReserve en de nieuwe features van het opslagsysteem zijn tot stand gekomen in samenwerking met e-Wolf, bekend van het kinetic energy recovery system (KERS) van het Formule 1-team Toyota Racing. SOLARWATT werkt al sinds 2014 samen met de Duitse ontwikkelaar en fabrikant van elektrische auto’s en batterijopslag, en nam het bedrijf in april 2016 over om zijn kennis en expertise op deze vlakken te vergroten.

Erik de Leeuw, directeur van SOLARWATT Benelux: ‘Door voortdurende investering in technische kennis, samenwerking en innovatie beschikt SOLARWATT nu al over de producten die over drie tot vijf jaar bepalend zullen zijn voor de energievoorziening van Nederlandse huishoudens.’

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. zoekt:

Technical Sales of Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160 D, 6546 AS Nijmegen
Zonnepanelen op het Dak BV zoekt:

PV Designer / Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Barneveld
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!