Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nieuw garantiefonds voor installateurs zonnepanelen van start
(foto: ZonZeker)

Nieuw garantiefonds voor installateurs zonnepanelen van start

De zonne-energiesector is een tweede garantiefonds rijker: de stichting Garantiefonds ZonZeker. De eerste 5 deelnemers zijn al aangesloten en zijn allen afkomstig uit de provincie Zuid-Holland.

Zonnepanelen Vlaardingen, Imholz Zonnepanelen (Abbenbroek), Volt Montage (Vierpolders),  Alcaris (Vlaardingen) en Zonnepaneelverkoop.nl (Piershil) zijn de eerste vijf leden van het garantiefonds ZonZeker. Ruim anderhalf jaar geleden ging in Nederland al een soortgelijk initiatief van start: de Stichting Garantiefonds Zonne-Energie van start.

Een van de voordelen voor eindgebruikers is voortzetting van service en garantiewerk bij faillissement van de installateur. Installaties die door een ZonZeker-installateur worden geplaatst, worden standaard voorzien van het ZonZeker Basis certificaat. In overleg met de installateur kan gekozen worden voor maximale zekerheid door te kiezen voor het ZonZeker Extra certificaat. Dit certificaat biedt aanvullende zekerheden zodat men ‘15 jaar zorgeloos kan genieten van de investering’.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Solarcentury Nederland zoekt:

Junior Onderhoudsmanager Zonneprojecten

32-40 uur - Den Bosch
Solention BV zoekt:

Sales consultant zonne-energie

Fulltime (40 uur) - Ede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!