Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energiecoöperatie Peel Energie laat 900 zonnepanelen plaatsen bij aardbeienteler
(foto: Peel Energie)

Energiecoöperatie Peel Energie laat 900 zonnepanelen plaatsen bij aardbeienteler

Energiecoöperatie Peel Energie heeft 900 zonnepanelen laten plaatsen bij aardbeienteler door Peel Solar. De zonnepanelen zijn geplaatst in Grashoek bij Neessen aardbeien- en aspergeplanten.

De coöperatie Peel Energie levert lokaal en duurzaam opgewekte energie aan particuliere en zakelijke klanten in de gemeente Peel en Maas. Het huidige bedrijf Neessen aardbei- en aspergeplanten is ontstaan in 1906 uit een gemengd bedrijf, opgericht door Jacobus Steeghs. Het bedrijf heeft zich in de daaropvolgende jaren voortgezet als een echt familiebedrijf. Sinds de oprichting is Neessen werkzaam geweest in diverse activiteiten in de vee- en varkenshouderij, akkerbouw en tuinbouw.

Op de daken van de aardbeien- en aspergeteler liggen nu 900 zonnepanelen. De zonnestroom die opgewekt wordt, wordt afgenomen door leden van Peel Energie.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
TechCaps (Xaam) zoekt:

Werkvoorbereider Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Bladel, Steenslag 1, 5531 MC
Solarcentury Nederland zoekt:

Junior Onderhoudsmanager Zonneprojecten

32-40 uur - Den Bosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!