Solar Magazine - Solarcentury plaatst 4.554 zonnepanelen bij Van Mierlo Beheer Veghel
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarcentury plaatst 4.554 zonnepanelen bij Van Mierlo Beheer Veghel
(foto: Google Maps)

Solarcentury plaatst 4.554 zonnepanelen bij Van Mierlo Beheer Veghel

Van Mierlo Beheer Veghel laat Solarcentury 1,2 megawattpiek aan zonnepanelen plaatsen. De 4.554 zonnepanelen die straks 16.500 vierkante meter beslaan worden geplaatst met SDE+-subsidie uit 2014.

Het pv-systeem wordt geplaatst op het distributiecentrum van Van Mierlo Beheer in Oss. Dat dak heeft een oppervlakte van 50.000 vierkante meter en is straks voor een derde gevuld met zonnepanelen.  Het systeem zal ieder jaar 1,1 gigawattuur aan zonnestroom opwekken.

Jan van Eechoud van Van Mierlo Beheer Veghel over de investering: ‘Naast het feit dat we minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet en onze CO2-voetprint kleiner maken, is dit ook een verstandige investering omdat het ook de waarde van ons pand verhoogt.’

Het systeem van 4.554 zonnepanelen verkeert momenteel in de constructiefase en zal naar verwachting binnen 1 maand zijn geïnstalleerd. Aansluiting op het net staat gepland voor mei 2016, vanaf die datum geeft Solarcentury een opbrengstgarantie en blijft het verantwoordelijk voor onderhoud en monitoring.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
Energiebedrijf Vrijopnaam zoekt:

(junior) Projectontwikkelaar Zon

32-40 uur - Noord-Brabant (Tilburg/Breda)
SolarNRG zoekt:

Calculator Zonnestroom

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!