Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ZonnepanelenDelen gaat Rotterdamse gymzalen van zonnepanelen voorzien
(foto: Zonnepanelendelen)

ZonnepanelenDelen gaat Rotterdamse gymzalen van zonnepanelen voorzien

Het crowdfundingplatform ZonnepanelenDelen gaat een aantal Rotterdamse gymzalen van zonnepanelen voorzien. Rotterdammers kunnen een aandeel in de pv-systemen kopen.

De gemeente Rotterdam stelt de daken van haar maatschappelijk vastgoed, zoals gymzalen en scholen, beschikbaar. ZonnepanelenDelen organiseert door middel van crowdfunding de zonne-energiesystemen. De looptijd van de projecten wordt 15 jaar, waarbij iedere deelnemer op computer of mobiel inzicht krijgt in de prestaties van zijn of haar eigen zonnedeel. De inschrijving start in juni.

De Rotterdamse wethouder Langenberg: ‘We willen de opwekking van zonnestroom in Rotterdam versnellen, we gaan voor een ware zonrevolutie. Ons doel is om komende jaren zoveel mogelijk stroom voor de stad op te wekken via zonnepanelen. Door dit soort projecten op onze gymzalen en scholen, zorgen we ervoor dat alle Rotterdammers mee kunnen profiteren van zonne-energie.’

Eerder deze maand presenteerde Rotterdam al een eigen klimaatakkoord waarbij het doel niets minder is dan zonnepanelen op 80 scholen en 100 hectare zonneparken.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Technical Solar Account Manager NL

Vattenfall is looking for a Technical Solar Account Manager NL
Fulltime • Netherlands
3E zoekt:

Sales Manager - SynaptiQ & Data Services

3E zoekt een Sales Manager - SynaptiQ & Data Services
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!