Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
7.250 Limburgse woningeigenaren kunnen zonnelening krijgen
(foto: Stock)

7.250 Limburgse woningeigenaren kunnen zonnelening krijgen

Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal gaan gezamenlijk 7.250 woningeigenaren de mogelijkheid bieden om tegen een lage rente geld te lenen voor zonnepanelen.

Voor de Parkstadgemeenten is het zonnepanelenproject een uitwerking van de Parkstad-ambitie om in 2040 als regio energieneutraal te zijn. Alle particuliere, bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3x80 ampère kunnen aan het project meedoen. De deelnemers worden ontzorgd en krijgen 15 jaar garantie en service.

De aflossing van de lening is lager dan de huidige energierekening,. Men lost de lening in vijftien jaar af, maar versneld aflossen mag ook. Na aflossing is het volledige financiële voordeel voor de deelnemer.

Naar verwachting vinden in de loop van dit jaar per gemeente informatieavonden plaats. Hierover worden inwoners onder meer via de huis-aan-huisbladen geïnformeerd. Al tijdens de informatieavonden kunnen geïnteresseerden zich definitief aanmelden. Vervolgens wordt alles in gang gezet.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Solnet Group zoekt:

Project Engineer

32-40 uur - Amsterdam, 2023 ST, Mr. Treublaan 7
Eigenenergie.net zoekt:

AC Monteur

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!