Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EuPD Research geeft Solarclarity ‘Top Brand PV Europe 2016’ Award
(foto: Solarclarity)

EuPD Research geeft Solarclarity ‘Top Brand PV Europe 2016’ Award

EuPD Research heeft Solarclarity beloond met een ‘Top Brand PV Europe 2016’ Award. Solarclarity won de award doordat het ten opzichte van concullega’s bovengemiddeld hoog scoorde op diverse onderdelen.

Die score werd onder meer behaald naamsbekendheid, klanttevredenheid en breedte/diepte van het portfolio.  De onafhankelijke Top Brand PV-certificering wordt door het marktonderzoeksbureau EuPD Research afgegeven op basis van een zogenaamde multi-level-analyse van uitspraken door installateurs over de naamsbekendheid, de klanttevredenheid en de breedte/diepte van het portfolio van de hun prefererende groothandel.

Het is de eerste keer dat het certificaat is afgegeven aan een distributeur in Nederland. ‘De award vormt een extra stimulans om marktspecifieke verwachtingen en wensen van installateurs ook in de toekomst waar te blijven maken’, aldus Peter Desmet, directeur van Solarclarity.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Werkvoorbereider / Planner

Zonneplan zoekt een Werkvoorbereider / Planner
Fulltime • Zwolle
ECONNETIC zoekt:

Junior Consultant Financiering

ECONNETIC zoekt een Junior Consultant Financiering
32-40 uur • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!