Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EuPD Research geeft Solarclarity ‘Top Brand PV Europe 2016’ Award
(foto: Solarclarity)

EuPD Research geeft Solarclarity ‘Top Brand PV Europe 2016’ Award

EuPD Research heeft Solarclarity beloond met een ‘Top Brand PV Europe 2016’ Award. Solarclarity won de award doordat het ten opzichte van concullega’s bovengemiddeld hoog scoorde op diverse onderdelen.

Die score werd onder meer behaald naamsbekendheid, klanttevredenheid en breedte/diepte van het portfolio.  De onafhankelijke Top Brand PV-certificering wordt door het marktonderzoeksbureau EuPD Research afgegeven op basis van een zogenaamde multi-level-analyse van uitspraken door installateurs over de naamsbekendheid, de klanttevredenheid en de breedte/diepte van het portfolio van de hun prefererende groothandel.

Het is de eerste keer dat het certificaat is afgegeven aan een distributeur in Nederland. ‘De award vormt een extra stimulans om marktspecifieke verwachtingen en wensen van installateurs ook in de toekomst waar te blijven maken’, aldus Peter Desmet, directeur van Solarclarity.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Hoofdmonteur (10x)

Zelfstroom zoekt een Hoofdmonteur (10x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!