Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Domesta biedt alle huurders mogelijkheid tot zonnepanelen en zonneboiler

Domesta biedt alle huurders mogelijkheid tot zonnepanelen en zonneboiler

Domesta biedt al haar huurders van ‘grondgebonden’ woningen vanaf dit jaar de mogelijkheid om een zonneboiler of zonnepanelen te laten plaatsen. De investering wordt verrekend in de huur.

De huurders mogen van Domesta zelf de afweging maken of de extra kosten opwegen tegen de besparingen. Uit een eerder enquête onder huurders blijkt dat ruim de helft van hen best extra wil betalen als ze daarmee besparen op de energierekening.

Domesta telt biedt 9.000 huurwoningen aan in de gemeente Emmen, Hoogeveen en Coevorden en Borger-Odoorn. In 2015 heeft Domesta op een drietal flats zonnepanelen geplaatst. De komende jaren gaat de woningcorporatie voor alle flats bekijken of er zonnepanelen of alternatieven als windturbines geplaatst kunnen worden.

Domesta werkt verder aan een plan om al haar bestaande en nieuwe huizen in de toekomst ‘gasloos’ oftewel all-electric te maken. Uit een enquête onder huurders blijkt dat ongeveer de helft het prima vindt om volledig over te gaan op het gebruik van elektriciteit.

Domesta maakte voor de huurders onderstaande video over haar solar plannen:

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Data Analist

Libra Energy zoekt een Stagiair Data Analist.
Fulltime • Uitgeest
PVO International zoekt:

Magazijnmedewerker

PVO International zoekt een magazijnmedewerker
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!