Solar Magazine - Wehkamp plaatst led-verlichting bij tweede distributiecentrum in Zwolle
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Wehkamp plaatst led-verlichting bij tweede distributiecentrum in Zwolle
foto: Wehkamp

Wehkamp plaatst led-verlichting bij tweede distributiecentrum in Zwolle

Wehkamp heeft een tweede distributiecentrum geopend in Zwolle. Het nieuwe gebouw is volledig van led-verlichting voorzien. Bovendien worden er nog zonnepanelen op het dak geplaatst.

Het nieuwe pand is gekoppeld aan het huidige gebouw, waardoor een multifunctioneel en flexibel distributiecentrum ontstaat van ruim 100.000 vierkante meter. Een goede klimaatregeling en veel daglicht waren punten van aandacht bij de ontwikkeling van het nieuwe distributiecentrum. Het pand is voor 100 procent voorzien van led-verlichting en er zijn elektrische laadpalen geplaatst, ook voor fietsen. Regenwater wordt gebruikt om toiletten door te spoelen en rondom het pand is een ecologische tuin aangelegd. Door het effectief gebruik van energie is het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp ruim 30 procent energiezuiniger. Daarnaast voorziet het distributiecentrum in uitzonderlijk duurzaam pakketvervoer door de reductie van lucht in pakketten.

Op het eerste gebouw lagen al 10.000 zonnepanelen, met de komst van dit tweede pand wordt het aantal zonnepanelen uitgebreid naar 15.000 stuks. 

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Kremer Techniek zoekt:

Adviseur Duurzame Technieken

Fulltime (40 uur) - ‘s-Heerenberg
Zonnepark Services Nederland zoekt:

Technical Asset Manager

32-40 uur - Drieharingstraat 6 3511 BJ Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!