Astronergy


Astronergy is een internationaal gerenommeerde producent van zonnepanelen dankzij state-of-the-art productie-systemen. De productie-site in Frankfurt (Oder) combineert ervaring, expertise en vaardigheden vanuit Duitsland en China. In heel Europa profiteren onze klanten van de uitstekende kwaliteit van Duitse producten. We bieden aantrekkelijke prijzen, snelle levertijden en korte leverafstanden. Garantieclaims worden behandeld in Duitsland en de service en logistiek worden verzorgd vanuit Nederland.

Via ons moederbedrijf CHINT kunnen we een lange termijn toegang tot de internationale grondstoffenmarkten garanderen. Dit alles betekent dat u kunt vertrouwen op betrouwbare leveringen, zelfs in geval van hoge vraag op kort termijn.

State-of-the-art productie in Frankfurt (Oder), hoogopgeleide medewerkers, expertise en mogelijkheden van China: synergie ten gunste van onze klanten.Astronergy Solar Modules B.V.
Lillian Hou

Goudstraat 65
2718 RD Zoetermeer
T. +31 (0) 79 8200 398 (M. +86 13918733677)
F. +31 (0) 798200375
E. Lillian.hou@Astronergy.com
I. www.astronergy.com

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Navetto zoekt:

Accountmanager

Navetto zoekt een accountmanager (v/m).
Fulltime • Maasland
The Blue Deal zoekt:

Blauwe rotsen met groene stippen

vaAtotZon, dochter van The Blue Deal, is op zoek naar blauwe rotsen met groene stippen.
Fulltime •
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!