Solar Magazine - K2 Systems GmbH
Industriestrasse 18
71272 Renningen (Duitsland)
Contact: Oscar De Vries
Telefoon: +31 683285968
Fax: +49 7159 42059-177

K2 Systems GmbH

Wij verbinden krachten: innovatieve montagesystemen, digitale technologie en mensen met de knowhow en energie om duurzame oplossingen te stimuleren.

Sinds 2004 staat K2 Systems voor wereldwijde stroomopwekking uit zonne-energie. Het hart is de ontwikkeling van eenvoudig te installeren montagesystemen die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. De ziel is de gemeenschappelijke geest van alle medewerkers. Samen definiëren wij technische innovatie en zetten wij ook digitaal nieuwe servicestandaarden.

In ons hoofdkantoor in Renningen en onze negen internationale vestigingen ontwikkelen en verkopen wij met 400 medewerkers montagesystemen voor de daken van deze wereld.

De jarenlange ervaring en de servicegerichte manier van handelen alsmede het persoonlijke contact maken K2 Systems tot een sympathieke en betrouwbare partner. Even belangrijk voor het bedrijf zijn installatievriendelijke producten en eenvoudige vormgeving in de gratis planningssoftware K2 Base. Planning in slechts vijf stappen, de intuïtieve gebruikersinterface, geïntegreerde nationale bijlagen en netwerken met omvormerfabrikanten zoals SolarEdge, SMA en Co. maken van K2 Base een populair planningsinstrument. Start vandaag nog uw volgende project met K2 Systems!Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
SegenSolar GmbH zoekt:

Junior lead manager met focus Benelux

Fulltime (40 uur) - Dieselstr. 2 50859 Keulen, Duitsland
kWh People zoekt:

Senior Projectontwikkelaar Zonnestroom

Fulltime (40 uur) - Omgeving Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!