Solinso B.V.


SOLINSO richt zich op de esthetische integratie van zonne-energie in daken van woningen en gebouwen en heeft daarvoor de Mystiek zonnedakpan ontwikkeld.

Fraaie esthetiek
Mystiek zonnedakpannen passen naadloos tussen vlakke dakpannen waarmee het horizontale lijnenspel van het dak niet wordt aangetast. Zo worden zonnepanelen vrijwel onzichtbaar.

Kwaliteit
Mystiek is een kwaliteitsproduct dat in Nederland ontworpen is en geproduceerd wordt. Met zelf ontwikkelde productie- en testapparatuur wordt een stabiele kwaliteit gewaarborgd. Mystiek zonnedakpannen zijn gemaakt van uitsluitend kwaliteitsmaterialen die specifiek voor deze toepassing getest zijn.

Hoog rendement
De Mystiek zonnedakpan heeft een hoog rendement. Hierdoor presteert Mystiek net zo goed als een standaard zonnepaneel dat bovenop de dakpannen worden gemonteerd.  Met 50 stuks Mystiek kan jaarlijks tot 4.400 kWh aan elektriciteit worden opgewekt, even veel als met 15 zonnepanelen van 295 Wp van 1 meter x 1,65 meter. Het benodigde dakoppervlak is in beide situaties hetzelfde, namelijk 25 m².

Betaalbaar
De combinatie van energieopwekking met dakbedekking maakt de Mystiek zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Mystiek is bijzonder eenvoudig en snel te monteren. De meerkosten voor zo’n fraai zonnedak ten opzichte van een pannendak met zonnepanelen zijn daardoor beperkt.

Solinso B.V.
Paul de Jong

 

Karreweg-noord 14a
5995ME Kessel (Nederland)
T. +31 (0)85 902 27 34
E. info@solinso.nl
I. www.solinso.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Customer Service Medewerker

Zonneplan zoekt een Customer Service Medewerker
Fulltime • Zwolle
Zonmaat zoekt:

Elektricien

Zonmaat zoekt een elektricien omgeving Utrecht.
Fulltime • Omgeving Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!