Karreweg-noord 14a
5995ME Kessel (Nederland)
Contact: Paul de Jong
Telefoon: +31 (0)85 902 27 34

Solinso B.V.


SOLINSO richt zich op de esthetische integratie van zonne-energie in daken van woningen en gebouwen en heeft daarvoor de Mystiek zonnedakpan ontwikkeld.

Fraaie esthetiek
Mystiek zonnedakpannen passen naadloos tussen vlakke dakpannen waarmee het horizontale lijnenspel van het dak niet wordt aangetast. Zo worden zonnepanelen vrijwel onzichtbaar.

Kwaliteit
Mystiek is een kwaliteitsproduct dat in Nederland ontworpen is en geproduceerd wordt. Met zelf ontwikkelde productie- en testapparatuur wordt een stabiele kwaliteit gewaarborgd. Mystiek zonnedakpannen zijn gemaakt van uitsluitend kwaliteitsmaterialen die specifiek voor deze toepassing getest zijn.

Hoog rendement
De Mystiek zonnedakpan heeft een hoog rendement. Hierdoor presteert Mystiek net zo goed als een standaard zonnepaneel dat bovenop de dakpannen worden gemonteerd.  Met 50 stuks Mystiek kan jaarlijks tot 4.400 kWh aan elektriciteit worden opgewekt, even veel als met 15 zonnepanelen van 295 Wp van 1 meter x 1,65 meter. Het benodigde dakoppervlak is in beide situaties hetzelfde, namelijk 25 m².

Betaalbaar
De combinatie van energieopwekking met dakbedekking maakt de Mystiek zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Mystiek is bijzonder eenvoudig en snel te monteren. De meerkosten voor zo’n fraai zonnedak ten opzichte van een pannendak met zonnepanelen zijn daardoor beperkt.


Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
Solar Monkey zoekt:

Sales Account Manager

Solar Monkey zoekt een Sales Account Manager
Fulltime • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!