Karreweg-noord 14a
5995ME Kessel (Nederland)
Contact: Paul de Jong
Telefoon: +31 (0)85 902 27 34

Solinso B.V.


SOLINSO richt zich op de esthetische integratie van zonne-energie in daken van woningen en gebouwen en heeft daarvoor de Mystiek zonnedakpan ontwikkeld.

Fraaie esthetiek
Mystiek zonnedakpannen passen naadloos tussen vlakke dakpannen waarmee het horizontale lijnenspel van het dak niet wordt aangetast. Zo worden zonnepanelen vrijwel onzichtbaar.

Kwaliteit
Mystiek is een kwaliteitsproduct dat in Nederland ontworpen is en geproduceerd wordt. Met zelf ontwikkelde productie- en testapparatuur wordt een stabiele kwaliteit gewaarborgd. Mystiek zonnedakpannen zijn gemaakt van uitsluitend kwaliteitsmaterialen die specifiek voor deze toepassing getest zijn.

Hoog rendement
De Mystiek zonnedakpan heeft een hoog rendement. Hierdoor presteert Mystiek net zo goed als een standaard zonnepaneel dat bovenop de dakpannen worden gemonteerd.  Met 50 stuks Mystiek kan jaarlijks tot 4.400 kWh aan elektriciteit worden opgewekt, even veel als met 15 zonnepanelen van 295 Wp van 1 meter x 1,65 meter. Het benodigde dakoppervlak is in beide situaties hetzelfde, namelijk 25 m².

Betaalbaar
De combinatie van energieopwekking met dakbedekking maakt de Mystiek zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Mystiek is bijzonder eenvoudig en snel te monteren. De meerkosten voor zo’n fraai zonnedak ten opzichte van een pannendak met zonnepanelen zijn daardoor beperkt.


Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Libra Energy B.V. zoekt:

Projectleider Duurzame Energie

Projectleider Duurzame Energie in een snelgroeiende organisatie Wil jij deel uitmaken van het behalen van de klimaatdoelstellingen door het toepassen van Zonne-energie, E-mobility en Smart Energy Solutions? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jouw...
Fulltime (40 uur) - Velsen-Noord, 1951 AC 199
kWh People zoekt:

Project Development Manager

Your role As a Project Development Manager you will have the opportunity to add significant value and direction in the growth and penetration of Falck in Netherlands. You will be involved in managing the existing relationship with the local...
Fulltime (40 uur) - Nijmegen, 6541 EZ 477
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!