logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Heuveloord 25J 3523CK Nederland
Matthijs Groot en Yoeri Kruissink

SolarSales

SolarSales is dé partner voor bedrijven die hun missie voor een duurzame toekomst kracht willen bijzetten. Met een unieke combinatie van training, software en consultancy helpt SolarSales organisaties om hun volledige potentie te benutten in de snelgroeiende energiemarkt.

De SolarSales Academy biedt maatwerktrainingen, gericht op het vergroten van de verkoopvaardigheden van jouw team. Van PV-systemen tot thuisopslag, onze trainingen geven jouw medewerkers de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de dynamische wereld van zonne-energie.

Onze software maakt het mogelijk om volautomatisch legplannen te maken, batterijen, elektrische auto's en warmtepompen te berekenen en direct offertes te genereren. Met deze krachtige tool bespaar je tijd, verbeter je de efficiëntie en verhoogt je de slagkracht van jouw salesteam.

De consultancydiensten van SolarSales gaan een stap verder. We analyseren jouw bedrijfsprocessen en adviseren je over de beste strategieën om jouw verkoop te optimaliseren, jouw conversie te verhogen en jouw positie in de markt te verstevigen.

Of je nu net begint met zonne-energie of al een gevestigde speler bent, SolarSales biedt je de ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen. Met onze expertise, innovatieve tools en gedreven team sta je klaar voor een zonnige toekomst.

Neem contact op met SolarSales en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw duurzame ambities te realiseren.

solarsales.nl

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines